Budite hrabri i kombinujte stil i boje – Kronospan iverica!

Kronospan oplemenjena iverica je poznata po visokom kvalitetu i lakoj uklopivosti u enterijere različite estetike. Kada dizajniramo i stvaramo prostore za život i rad, želimo da oni budu praktični i raznovrsni, ali takođe želimo da pokažemo svoj ukus, svoj karakter, naš jedinstveni lični stil. Boje, teksture i svi obrasci igraju svoju ulogu u postizanju rezultata koji iznenađuju i oduševljavaju.

Budite hrabri i kombinujte stil i boje!

Silk Flow je inovativni hibrid metala i betona. Njegova hladna neutralnost, u kombinaciji sa višeslojnom teksturom rđe (RT) ili voštanom (PH) teksturom, nudi širok spektar kombinacija kako sa drvenim dekorima, tako i sa drugim reprodukcijama materijala. Svetla „silk“ varijanta je dostupna i kao radna ploča što može olakšati izbor kod kombinovanja dekora za izradu kuhinje.

Budite hrabri i kombinujte stil i boje!

Metalni efekti i betonski karakter spajaju su u dekor Iron Flow. Igra boja svetle i tamnije sive u različitim dubinama i njegove ekspresivne teksture čine ga primenljivim na različite koncepte enterijera. Siva boja, koja je inače u enterijerima veoma zastupljena u najrazličitijim varijantama i nijansama, u ovoj strukturi daće jednu više notu modernog i atraktivnog rešenja za vaš prostor.

Budite hrabri i kombinujte stil i boje!

Coast Evoke Hrast slavi lepotu prirode, sa svojim autentičnim pukotinama i čvorovima. Dubina boje, nežna rustičnost i crne pukotine mogu da stvore prijatno raspoloženje u svakom prostoru i postanu uzbudljiv akcenat u dizajnu nameštaja ili kao dekor radne ploče. Za one koji su više naklonjeni tamnijim drvo nijansama ovaj dekor može izgledati veoma moćno u prostoru, bilo da se radi o kuhinji ili dnevnom boravku.

Kronospan Oplemenjena Iverica dolazi u tri kolekcije – Color, Standard i Contempo. Sa sirokim spektrom dizajna, razlicitih povrsinskih struktura i debljina. Svaki dekor iverice ima identičnu kant traku, većina dekora su ispraćeni i kuhinjskim radnim pločama, zidnim oblogama i HPL laminatom. Od klasičnih, bogatih čvorovima drvnih površina do dezena čvrstog kamena, mermera i betona, ovaj bogat asortiman postavio je standard za visok kvalitet, dizajn i izdržljivost. Mogućnosti koje Vam se nude po pitanju stilova u uredjenju enterijra su raznolike – od tradicionalnog koji podrazumeva starinski nameštaj sa velikim kuhinjskim ostrvom, preko savremenog i minimalističkog sa elegantnim ormarima. Proizvodi dobro funkcionišu zajedno,u nizu boja, dezena i površina dizajniranih da zaista angažuju i stimulišu sva Vaša čula.

Kronospan iverica – cena i prodaja

Istraživanjem naše ponude primetićete da je čine proizvodi visokog kvaliteta, praktične namene i da su čest izbor potrošača koji žele lepo dekorisan i moderan dom.

Kronospan iverica u našoj ponudi je rezultat poslovanja koje se zasniva na saradnji sa najpouzdanijim brendovima od kojih za naše tržište vršimo distribuciju proizvoda kao što su pločasti materijalilaminatokovi za nameštaj i ostalo.

Ukoliko vam je potrebna Kronospan iverica, cena je na najbolji mogući način usaglašena sa kvalitetom. Prodaja je veoma jednostavna i praktična, a ponudu možete pogledati i u digitalnom formatu putem sajta.

Za kupovinu Kronospan iverica morate posetiti naš moderno opremljen i renoviran salon u Južnom bulevaru 2.

Ovde će vas dočekati stručno osoblje, spremno da odogovori na sva pitanja i pomogne pri kupovini. Imaćete prilike da se uverite u kvalitet proizvoda na licu mesta.

Radujemo se vašoj poseti!

Objavljeno: oktobar 2022.