Moderna i funkcionalna kuhinja po meri

Kombinacija rustičnog i modernog – Moderna i funkcionalna kuhinja po meri!

Predstavljamo vam jedan odličan primer kuhinje po meri koja spaja rustično i moderno. Sa jedne strane rustično drvo i parket, punih čvorova i jakih godova. Dok sa druge aktuelni tamni dekori Kronospan antracita. Upotrebljena je najsavremenije tehnika i najkvalitetniji i aktuelni Grass okovi. Ovakva kuhinja je najpre funkcionalna, s obzirom na sam prostor i oblik prostorije koja je uska i dugačka. U isto vreme može da bude atraktivna i za ljubitelje klasičnog i retro stila, kao i za one koji prate trendove.

Moderna i funkcionalna kuhinja

Savršeno uklopiva kuhinja po meri u više stilova, može se primeniti i u stanu u centru Beograda, a i negde u Alpima, ili gde god se nalazite. Konkretno ova kuhinja montirana je u Austriji u Beču. Enterijer je radio naš dugogodišnji  saradnik firma Art Dekor iz Leskovca.

Moderna i funkcionalna kuhinja

Frontovi i zidna obloga ove kuhinje su rađeni od Egger dekora H1318 Univer divlji natur hrast. Divlji natur hrast se ističe markantnim jednobojnim crnim čvorovima , a celokupnom utisku dodatno doprinosi struktura ST10 koja mu daje prirodnost. Prirodna nijansa boje omogućava kombinovanje sa velikim brojem jednobojnih dekora i reprodukcijama materijala.

Moderna i funkcionalna kuhinja

Ovde je dekor Divljeg natur hrasta kombinovan sa compact radnom pločom F222 Terra Tessina Ceramic.  Ovaj veoma suzdržan dekor se odlično uklapa sa markantnim drvnim dekorima. Boja deluje kao klasična crna, ali prijatna toplina ovog dekora izgleda skladno sa bojama drveta, dok struktura ST76 dočarava izgled hrapavog kamena.

Moderna i funkcionalna kuhinja

Frontovi drvo dekora su kombinovani sa frontovima od medijapana MDF PREMIUM koji je farban u antracit mat boju. Kombinovan je sa identičnom bojom oplemenjene iverice Antracit 164  za korpuse i fioke.

Moderna i funkcionalna kuhinja

Fioke koje nemilice punimo raznim posuđem i ozbiljnim težinama su rađene u različitim visinama, proverenog kvaliteta i renomiranog brenda  Grass Vionaro.  Sve je upotpunjeno i NPS Cristal plus fiokom sa modenim staklenim bočnim stranama.

Moderna i funkcionalna kuhinja

Da bi otvaranje svih vrata nesmetano funkcionisalo i dosezalo uglove otvaranja do 165º bez lupanja i sa blagim postepenim zatvaranjem korišćene su Tiomos šarke.

Moderna i funkcionalna kuhinja

U ovoj kuhinji su izbegnute klasične ručice već su korišćeni Gola Vlap profili koji su neprikosnoveni ukoliko ne želite klasične ručice na svom nameštaju.

Moderna i funkcionalna kuhinja

Naravno da bi sve imalo ovako efektan izgled i bilo apsolutno funkcionalno korišćena je i rasveta GTV senzori na pokret i GTV utičnica ugrađena u radnu ploču da obezbedi apsolutni komoditet pri radu na kuhinjskoj površini. Ovakva kuhinja, kao ni jedna druga, ne može proći bez kante. Za to je zadužen brend Elletipi sa mnoštvom savršenih modela koje takođe možete pogledati na našem sajtu.

Moderna i funkcionalna kuhinja

Ako i dalje imate dilemu ili još ste još uvek u fazi razmišljanja i stvaranja projekta, tu smo za konsultacije. U našoj maloprodaji u Južnom bulevaru 2 možete videti sve navedene modele i mnoštvo drugih.

Hvala Art Dekoru za ovakav projekat i postignut efekat kuhinje koji je obradovao i njene vlasnike i sve koji su je videli.