LogiMAT 2023

Međunarodni sajam za intralogistička rešenja i upravljanje procesima

Međunarodni sajam za intralogistička rešenja i upravljanje procesima, LogiMAT 2023, održan je u periodu od  25 – 27. aprila 2023. godine okupljajući sve profesionalce iz oblasti logistike. Ovogodišnji trodnevni sajam privukao je čak 62 343 profesionalaca iz privrede i nauke sa 1 563 izlagača iz 39 zemalja. Rekordan broj ljudi zabeležen je upravo ove godine.

LogiMAT 2023

Deset izložbenih hala konferencijskog centra Messe Stuttgart bilo je popunjeno do maksimalnih kapaciteta. Centralno čvorište za ukupno 15 trgovinskih foruma bila je LogiMAT Arena. Posetioci su ispratili poslednja istraživanja i saznanja na području intralogistike. Tokom tri sajamska dana na štandovima je vladala sjajna atmosfera.

LogiMAT 2023

Tema ovogodišnjeg sajma bila je je HANDS-ON INNOVATION | Connecting Smart Networks, odnosno prikazivanje najnovije tehnologije iz sveta intralogistike, uključujući inovacije na polju novih proizvoda koji do sada nisu izlagani nigde u svetu. Poseban akcenat ovogišnjeg LogiMAT-a su tehnologije potrebne za intralogistička rešenja i upravljanje procesima.

LogiMAT 2023

Na ovogodišnjem sajmu je prikazana velika ponuda automatski vođenih vozila, odnosno vozila bez pratnje zaposlenih u skladišnom poslovanju. Takođe, ono što je direktno pratilo razvoj ovih proizvoda jeste smanjena emisija CO2.

Misija ovogodišnjeg sajma je usmerena na: optimizaciju logističkih procesa, odstustvo ljudskog resursa u logstičkim procesima, zaštitu na radu kao i zaštitu životne sredine. Kao i u dosadašnjem poslovanju, Pinoles i ove godine nije propustio priliku da bude u korak sa trendovima i novitetima na svetskom tržištu.

Pogledajte sajamsku atmosferu LogiMAT 2023

Objavljeno: maj 2023.