Kolekcija Egger – oplemenjena iverica

Predstavljamo vam 154 dekora Egger lager kolekcije

Nova Egger kolekcija 2017 je već puna četiri meseca prisutna na tržištu. I dok se dekori iz stare kolekcije polako rasprodaju, novi preuzimaju primat i neki od njih već postaju pravi lideri. Ukoliko niste imali prilike da se sa istom upoznate pogledajte  naš katalog dekora oplemenjena iverica Egger:

Katalog dekora Egger oplemenjena iverica

Izdvajamo par dekora koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Bilo da se radi o opremanju kuhinje, dnevne sobe, dečije sobe… oplemenjena iverica je primenljiv i najčešći izbor za ove prostorije.

Novi Egger dekori su inovativni, živopisni i potpuno moderni. Oplemenjena iverica sada izgleda dosta prirodnije i verodostojnije. Pogledajte jedan od omiljenih Hrast Hicory Natur 3730 koji u osnovi ima šaru oraha ali ton hrasta, što mu daje dozu elegancije i on postaje idealan za mnoge kombinacije sa jarkim i istovremeno zagasitim tonovima.

Oplemenjena iverica Egger H3730 Hickory Natur

Razvoj struktura Feelwood doneo nam je dekore univera koje samo znalci mogu razlikovati od pravog drveta. Šampion u njima i najbojli predstavnik je Halifax Natur Hatur. Dekor Halifax Natur dostupan je kao oplemenjena iverica, radna ploča, pult, zidna obloga, laminat, copact i naravno kant traka sa klasičnim i poprečnim presekom.

Oplemenjena iverica Egger H1180 halifax Natur

Ili Halifax beli u istoj strukturi Feelwood ST37

Oplemenjena iverica Egger H1176 Halifax beli

Razigrani Riberra orah H1114 nas vraća nekih pedeset godina unazad,  vrlo smele strukture, dovoljan sam za sebe. Svaki enterijer sa ovim dekorom će biti upečatljiv. 

Oplemenjena iverica Egger H1114 Ribera orah

Pogledajte kolekciju i pronđite svoj vašeg favorita!