ODLUKA O POSLOVANJU

Tokom vanredne situacije u Srbiji

Poštovani partneri,

Kao i svi vi, i mi u PINOLES -u posljednjih nekoliko nedelja svakodnevno pratimo dešavanja u vezi sa širenjem Corona virusa .U skladu s tim smo na najbolji mogući način reagovali da sprečimo bilo kakve efekte istog na našu kompaniju, zaposlene i naše lance snabdevanja.

Nama je glavni prioritet zdravlje naših zaposlenih, kupaca, dobavljača i partnera.

S ograničenjima koja su trenutno na snazi  prisutni su izazovi za sve privredne subjekte. Najvažnija stvar za nas je da se odgovorno nosimo sa opasnošću i istovremeno pokušamo da obezbedimo neophodno snabdevanje naših kupaca . Zbog toga želimo da vas obavestimo o merama koje su preduzete u PINOLES-u  :

Korisnički servis i dostupnost

Organizovali smo da naši zaposleni iz sektora prodaje što je moguće više rade od kuće. Za vas to znači da naše prodajne timove možete kontaktirati telefonom ili e-mailom kao i obično. Ukoliko koristite B2B korisnički portal on je takođe dostupan kao i do sada.

Ako imate posebne zahteve van svakodnevne redovne komunikacije, molimo da nas kontaktirate, omogućićemo nesmetanu saradnju.

Pouzdanost isporuke i transport

Naš cilj je da obezbedimo visok kvalitet usluga na koji ste navikli. Naš lanac snabdevanja je trenutno siguran.U tom kontekstu i unutar zakonskog okvira, nastavićemo da isporučujemo robu.

Zaštita i zdravlje naših zaposlenih će uvek biti u centru naše pažnje. Činimo sve što možemo da vaše porudžbine budu isporučene u najkraćem mogućem roku.Očekujemo razumevanje u slučaju neplaniranih kašnjenja.

Nema poseta i događanja

Da bismo u najvećoj mogućoj meri ograničili rizik od prenošenja Corona virusa, trenutno u našim poslovnim jednicama ne primamo spoljne posetioce i otkazali smo ili odložili sve planirane događaje. U składu s tim, a zavisno od lokalne situacije, savetujemo naše zaposlene da ne prisustvuju većim događanjima. Ako želite da vas naš prodajni tim lično poseti kontaktirajte svoju PINOLES kontakt osobu.

Maloprodaja Pinoles

Radno vreme maloprodajnog objekta je skraćeno radnim danima od 09-17h , odnosno subotom od 09-14h.

Molimo Vas da Vaše porudžbine šaljete putem e-maila uvek kada je to moguće  ili da telefonskim putem kontaktirate naše prodavce .

E-mail maloprodaje : maloprodaja@pinoles.com . Br. tel:  + 381 11 381 32 40 ;  +381 11 381 32 50 opcija 1  ;  fax: + 381 11 381 32 18 ; Viber contact za maloprodaju: 064 808 6040

 

Naročito u ovom periodu koji je veliki izazov za sve nas, pridajemo veliki značaj dobroj komunikaciji i stalnoj razmeni informacija. Molimo da nas kontaktirate ako postoje posebni zahtevi sa vaše strane i dozvolite nam da zajedno savladamo ovu vanrednu situaciju.

Zahvaljujemo na poverenju i dobroj saradnji.

Vaš PINOLES DOO.

Objavljeno: mart 2020.