Detalji koji inspirišu

Čivuluci – Neophodni dodaci svakom enterijeru

Prilikom opremanja stana, posebno onog manjeg, trebalo bi voditi računa, ne samo o izgledu i dizajnu, već i o funkcionalnosti odabranih rešenja. Nezavisno od toga da li nas privlači moderan dizajn ili se pridržavamo klasičnog stila, detalji igraju ključnu ulogu u dekorisanju enterijera.
Uz pomoć dodataka, poput čiviluka, prostor možete dopuniti i omogućiti mu da dobije novo, personalizovano izdanje.

Detalji koji inspirišu

Mogućnost odabira različitog dizajna čiviluka, kao i materijala izrade, dozvoliće vam da svoj izbor stilski uklopite uz ostale elemente prostorije.

Hodnik odaje prvi utisak o vašem stanu, pa je važno da izgleda efektno i prijatno.
Zanimljivi i inovativni raspored čiviluka može biti dobra ideja da se gostima poželi dobrodošlica.

Detalji koji inspirišu

Čiviluci čine da predsoblje postane – ne samo da estetski privlačno, već i praktično. Oni će ispuniti prostor i naglasiti njegove dobre strane.

Moderan dizajn i jednostavnost uvek idu ruku pod ruku.

Detalji koji inspirišu

Minimalistički, originalni čiviluk, geometrijskog oblika može biti savršeno rešenje za enterijere uređene u različitim stilovima.

Detalji koji inspirišu

Odlično će se uklopiti u hodniku, kupatilu, garderobi, kao i u kancelariji ili radnoj sobi. Ovako dizajniran čiviluk je atraktivan dekorativni element koji savršeno ispunjava svoju praktičnu funkciju.

Tajna dobro uređenog enterijera leži u skladnom kombinovanju boja, oblika i dodataka. Detalji grade raspoloženje i staraju se o tome da prostor dobije šarm i karakter.

Detalji koji inspirišu

Čiviluci modernog dizajna su veoma funkcionalni, a istovremeno i univerzalni dekorativni element.

Detalji koji će izgledati sjajno i u modernim i u klasičnim enterijerima su originalni i veoma dekorativni čiviluci sa tri kraka. Njihov oblik se odnosi na drvo i savršeno se uklapa u eko trend.

Detalji koji inspirišu

Ovi čiviluci su odgovarajući za predsoblje i hodnik, kupatilo, kuhinju. Veličina čiviluka omogućava da udobno odložite svoju odeću, istovremeno garantujući veliku stabilnost.

Čiviluci  neobičnog oblika mogu promeniti unutrašnjost vašeg stana, dajući mu suptilnost i malo nonšalantnosti. Dobro će se uklopiti u sobama uređenim u modernom, minimalističkom i klasičnom stilu.

Detalji koji inspirišu

Odlično su rešenje za hodnik ili formalnije prostorije, poput kancelarije ili radne sobe.

Za enterijere uređene u retro ili vintage stilu odličan dodatak jesu čiviluci u boji antičkog brušenog mesinga.

Detalji koji inspirišu

Svoje mesto mogu naći u hodniku, kuhinji ili kancelariji, kombinujući dekorativnu i praktičnu funkciju.

Čiviluci – cena i odlična ponuda u Pinolesu

Pratimo moderne svetske trendove i trudimo se da ih donesemo na domaće tržište, tako da naša ponuda bude što bogatija i kvalitetnija. Pinoles je pripremio odličnu ponudu modernih i kvalitetnih čiviluka izrađenih od kvalitetnih materijala.

Kod nas ćete pronaći proizvode pouzdanih brendova, u čiju se ponudu možete uveriti online ili posetiti naš salon. Brendovi čiji se proizvodi nalaze kod nas, internacionalno su priznati i garanti su kvaliteta i dugotrajnosti svojih artikala. Pogledajte i cene čiviluka u ponudi i pronađite model koji će se savršeno uklopiti u vaše enterijer, ali i budžet.

Prodaja čiviluka može se obaviti online ili u našem salonu

Trudimo se da maksimalno unapredimo iskustvo kupovine, pa smo ostavili dve osnovne mogućnosti po tom pitanju. Ukoliko vam je potreban čiviluk, prodaja se vrši online, putem našeg sajta jednostavnim poručivanjem. Druga opcija jeste da posetite naš salon na dobro poznatoj adresi u Južnom bulevaru broj 2. Naš moderan, renoviran i dobro opremljen salon pruža vam mogućnost da se na licu mesta upoznate sa proizvodima i našim zaposlenima postavite sve pitanja. Salon se nalazi na odličnoj lokaciji, posetiocima su obezbeđena parking mesta, dok se na ulazu nalazi rampa koja osobama sa invaliditetom olakšava pristup.

Pozivamo vas da nas posetite i na licu mesta se uverite zbog čega smo lideri na tržištu po pitanju snabdevanja materijala za izradu nameštaja i raznih komponenti.