Uredno i organizovano

Dodaci za kuhinju – dizajnirani da poboljšaju svakodnevni život!

Ključ uspeha dobro organizovane kuhinje je racionalno planiran sistem skladištenja. Ovde govorimo ne samo o prostranim fiokama i ormarićima u koje će stati sve namirnice i posudje, već i o drugim korisnim dodacima za vašu kuhinju, koji će vam pomoći da u potpunosti iskoristite raspoloživi prostor.

U Pinoles ponudi možete pronaći proizvode dizajnirane prema najvišim standardima korišćenjem kvalitetnih materijala. Fokusiramo se na rešenja koja će kuhinju učiniti potpuno funkcionalnom i prilagođenom vašim potrebama.

Da bi kuhinja bila funkcionalna i moderna neophodno je odabrati rešenja koja će obezbediti lak pristup stvarima i olakšati čišćenje. Najteže je kontrolisati red na izloženim mestima u kuhinji, kao što su radna ploča i sto.

Uredno i organizovano

Setovi žičanih polica su dizajnirani da čuvaju začine i kuhinjski pribor na uredan i lako dostupan način na radnoj površini.

Uz pomoć oceđivača za posuđe i escajg, izrađenog od kvalitetnog materijala, uz mogućnost dodatka plastičnog podmetača, tanjire, čaše, escajg nije potrebno dodatno brisati. Praktičan dizajn ubrzava vreme potrebno za sušenje sudova i escajga, a sam oceđivač se veoma lako održava.

Uredno i organizovano

Oceđivači za posudje na dva nivoa na optimalan način koriste ograničen prostor na radnoj površini.

Oceđivač za tanjire – u kuhinji je mnogo lakse voditi računa o redu ukoliko svaka stvar ima svoje određeno mesto. Prostor za skladištenje je funkcionalno i udobno uređen i prilagođen potrebama korisnika.

Uredno i organizovano

Uz pomoć oceđivača za tanjire tanjiri su na dohvat ruke, lako dostupni i uredno odloženi.

Uredno i organizovano

Plafonski držač čaša je još jedan od dodatka iz naše ponude koji će vam omogućiti da u potpunosti iskoristite raspoloživi prostor u vašoj kuhinji.

Klaseri za escajg

Pored planiranja rasporeda fioka u vašoj kuhinji, jednako važno je adekvatno organizovati escajg i druge predmete koji se odlažu u fiokama.

Uredno i organizovano

Klaseri za escajg renomiranog italijanskog proizvođača Volpato su dizajnirani za maksimalnu racionalizaciju prostora unutar fioka, na taj način povećavajući njihovu funkcionalnost. Modernog su dizajna, ekološki i otporni na ogrebotine.

Uredno i organizovano

Tavinea sorto – sistem unutrašnje podele – idealan dodatak za sve sisteme GRASS fioka.

Uz Tavinea sorto fioke bilo koje širine mogu biti organizovane jednostavno i brzo. Materijal, oblik, boja i površina su identični sa fiokama,pa se sistem unutrašnje opreme u potpunosti slaže sa bojiom stranica fioke.

Na unutrašnjoj strani radelne šine moguće je pozicioniranje uske uzdužne pregrade. Na taj način jedna razdelna šina može da se koristi za formiranje dva odeljka ili za držanje dodataka poput držača za folije.

Uredno i organizovano

Uz pomoć držača folije moguće je uredno i dodatno organizovati prostor unutar fioke.

Dodaci za kuhinju – možete da ih nabavite online ili posetite Pinoles salon na adresi Južni bulevar 2 radi konsultacija sa našim stručnim timom. Pomoći ćemo vam da napravite najbolji izbor. Skladno vašim afinitetima i potrebama i zajedno ćemo osmisliti elemente za vaš enterijer koji će biti lepi, funkcionalni i dugovečni.

Objavljeno: maj 2023.