Grass Nova Pro Crystal Plus fioka

Sadržaj

Pri opremanju savremenog prostora, sve veći naglasak se stavlja na kombinaciju stila i funkcionalnosti, pri čemu udobnost igra ključnu ulogu u samom dizajnu. Harmonija između estetike i praktičnosti postaje osnovni princip savremenog dizajna enterijera.

Kompanija Grass se ističe svojim inovativnim, praktičnim i izuzetno atraktivnim dizajnom. Njihova potpuno nova kreativnost i vizija doprinose imidžu brenda, čineći ih uspešnom kompanijom koja prati moderne trendove i postavlja standarde u industriji.

Grass Nova Pro Crystal Plus fioka

Staklene stranice fioke mogu dati sofisticiran i moderan izgled vašem prostoru. Osim estetskog aspekta, staklo može pružiti i dodatnu transparentnost i eleganciju.

Ne samo praktične, već i izuzetno atraktivne, novi dizajn naglašava da se sa Nova pro Scala Crystal fiokama prikazuju nove kreativne ideje za dizajn.
Otvorene unutrašnje fioke u bilo kojoj odabranoj kombinaciji materijala prednjih frontova nude atraktivan prikaz.

Grass Nova Pro Crystal Plus fioka

Crystal Plus pruža ne samo estetske prednosti, već pre svega potpunu vidljivost, više slobodnog prostora i veću stabilnost.

Fioke su zaista veoma praktičan element koji može značajno poboljšati organizaciju i funkcionalnost kuhinje. Omogućavaju lakši pristup i efikasno skladištenje čineći rad u kuhinji mnogo efikasnijim i ugodnijim. Odlično je što Grass Nova Pro nudi savršeno rešenje – Crystal plus fioku koja omogućava optimalno korišćenje skladišnog prostora i bolju preglednost sadržaja fioke.

Grass Nova Pro Crystal Plus fioka

Ugradnja visokih ormara sa fiokama je aktuelni trend.

Odabirom Grass fioka možete značajno unaprediti izgled i funkcionalnost vašeg nameštaja.

Grass Srbija – prodaja proizvoda u Pinolesu

Samo neki od razlog zbog kojih smo rešili da uvrstimo proizvode brenda Grass u naš asoritman bili su okrenutost ka zaštiti životne sredine i maksimalnom kvalitetu proizvoda.

Proizvode Grass brenda možete pogledati online prelistavajući naš sajt, pa onda kupiti ili nas posetiti na odličnoj lokaciji u Beogradu – Južni bulever 2. Ovde se nalazi naš renoviran i odlično opremljen salon, gde se možete uveriti u kvalitet proizvoda, pitati sve što vas interesuje i nakon toga obaviti kupovinu.

Objavljeno: april 2024.