Grass Vionaro fioka

Sadržaj

Za ekskluzivni dizajn enterijera.

Vionaro fioka predstavlja savršenu kombinaciju lepote, pažnje ka detaljima, izuzetnog kvaliteta i preciznosti u pokretu što sigurno čini ovaj sistem jedinstvenim. Vionaro je proizvod koji kombinuje minimalistički, prefinjen izgled sa visokokvalitetnim materijalima.

Grass Vionaro fioka

Jasan oblik i elegantan dizajn doprinose čistoj eleganciji koja može unaprediti izgled svake prostorije.

Grass Vionaro fioka

Jasan oblik i elegantni izgled čine ga ne samo estetski privlačnim, već i praktičnim rešenjem za organizaciju prostora.

 

Mnogo je dobrih razloga da izaberete fioku Vionaro.

 

Stabilnost.

Vionaro fioke nude izuzetnu stabilnost zahvaljujući ravnim bočnim stranama i dodatnom stabilizatoru. To znači da čak i elegantni, visoki frontovi do 780 mm nisu problem.

4D podešavanje.

Grass fioke nude impresivno 4D podešavanje koje omogućava beskonačno podešavanje stranice, visine i ugla nagiba integrisano u stranu fioke, kao i opciono podešavanje dubine za savršeno poravnanje.

Sve navedeno zvuči kao veoma korisna funkcija koja omogućava prilagođavanje fioke prema vašim potrebama.

Savršeno kretanje – Vionaro nudi najbolje od Dynapro klizača.

Sinhronizovani skriveni klizni sistem sa visokim kapacitetima nosivosti i do 70 kg, stvara jedinstvenu simbiozu funkcije i dizajna kada se kombinuje sa Vionarom. Dynapro pruža izuzetnu pouzdanost, a u kombinaciji sa Grass Vionaro fiokom omogućava korisnicima da uživaju u efikasnom i estetski privlačnom rešenju za skladištenje i organizaciju.

Jednostavna montaža.

Proces sklapanja ovog proizvoda  je veoma jednostavan – pažljivo osmišljeni detalji omogućavaju montažu bez napora i štede dragoceno vreme korisnika.

Maksimalni komfor prilikom otvaranja i zatvaranja.

Grass je Vionaro dizajnirao imajući na umu maksimalan komfor korisnika prilikom otvaranja i zatvaranja fioke. Funkcije Soft-close i Tipmatic Soft-close garantuju da će se fioka otvarati i zatvarati na elegantan način.

Ova kombinacija dokazane efikasnosti omogućava korisnicima da uživaju u glatkom i tišem iskustvu korišćenja.

TAVINEA nudi pažljivo osmišljene i sa ljubavlju dizajnirane unutrašnje dodatke za organizovanje vaših fioka.

Grass Vionaro fioka

Od visokokvalitetnih metalnih konstrukcijskih elemenata do korisnih dodataka od drveta – TAVINEA čini organizaciju zadovoljstvom.

Odgovarajući dodaci za fioku su ono što čini Vionaro savršenim odabirom. Praktična dodatna oprema, poput držača rolni od folije, stvara i savršene ergonomske uslove za optimalno skladištenje.

Odgovarajući dodaci za fioku su ono što čini Vionaro savršenim odabirom.

Grass Vionaro fioka

Praktična dodatna oprema, poput držača rolni od folije, stvara i savršene ergonomske uslove za optimalno skladištenje.

Visokokvalitetni materijali i savršena izrada – Grass Vionaro fioke su dizajnerski komadi sa funkcionalnom dodatnom vrednošću. Njihov elegantan dizajn i pažljivo izrađena struktura čine ih idealnim izborom za estetski i funkcionalno unapređenjen prostor.

Veliki izbor fioka i okova za fioke

U Pinolesu možete pronaći veoma funkcionalne i pouzdane klizače za fioke, koji će omogućiti da se fioke otvaraju i zatvarjau bez ikakvih smetnji i veoma tiho.

Kod fioka za escajg posebno je važno nabaviti klasere i pregrade za fioke, kako bi organizacija i sortiranje svih elemenata unutar fioke bili jednostavni i praktični.

Fioke sa svojim odličnim radnim karakteristikama mogu se koristiti za moderne enterijere u dnevnim sobama, kuhinjama i kupatilima, a kod nas ćete pronaći proizvode koji će odgovoriti na sve vaše zahteve po pitanju funkcionalnosti i estetike.

Posebno smo ponosni na proizvode brenda Grass, čije se fioke nalaze u našoj ponudi. Ove kompanija garant je kvaliteta i pouzdanosti proizvoda.

Grass fioke sa kojima ćete se susresti istražujući naš širok asortiman:

  • Nova Pro Scala fioke;
  • Vionaro fioke;
  • Dwd-xp fioke.

Objavljeno: april 2024.