Savršena modularna rešenja

GTV utičnice

U dizajnu i izgledu enterijera važna je apsolutno svaka stavka.  Nameštaj, na primer, stvara celokupni izgled i atmosferu, lusteri i lampe su potrebni za osvetljenje, a uređaji određuju njegovu funkcionalnost.

Utičnice nisu ništa manje važne da upotpune celokupni vizuelni stil detalja. One se mogu uspešno uklopiti sa ostatkom enterijera, pružajući prostoru skladan i prijatan izgled.

Savršena modularna rešenja

Modularne utičnice ne karakteriše samo moderan izgled, nego nešto još bitnije, a to je njihova funkcionalnost.  Idealne su za kompaktno grupisanje modula koji su vam neophodni za neometano funkcionisanje.

Elegantan i  inovativan dizajn modularnih utičnica brenda GTV se sa lakoćom uklapa u vaš radni ili životni prostor i nadopunjuje vaš stil.

Najveća prednost ovog sistema jeste mogućnost da se u jednom okviru nađu moduli različite namene -od standardnih utičnica, USB punjača, HDMI ulaza – izbor je na vama.

Savršena modularna rešenja

Izvlačne utičnice dizajnirane su da se postave direktno u površinu stola i da se otvaraju po potrebi. Ovo je savršen način za diskretno i praktično skrivanje kablova. Osim toga, modularne utičnice skrivene u ploči stola se ne praše i lako se skrivaju pred decom.

Prema tipu ugradnje mogu biti vertikalne i horizontalne, i dostupne su u crnoj, sivoj i beloj boji. Odlučujući se za utičnicu koju ćemo ugraditi u ploču, možemo izabrati modele koji se razlikuju ne samo po obliku ili po  boji, već i brojem i vrstama ulaza.

Okrugle izvlačne utičnice su jako popularne i lako se mogu prilagoditi već postojećim otvorima u stolovima. Preporučuju se za manje stolove,kao i one na kojima treba uštedeti što više prostora.

Horizontalne modularne utičnice namenjene su prvenstveno za veće, zajedničke stolove koje koristi nekoliko ljudi koji rade istovremeno. Kao i na stolovima u konferencijskim salama.

 

Fleksibilnost ovih sistema donosi praktično neograničene funkcionalne i estetske mogućnosti.

Diskretne, lake za ugradnju i vrlo praktične, zadovoljiće potrebe svakog radnog ili životnog prostora.

Električne utičnice – prodaja i katalog

U ponudi pred vama su izvlačne utičnice sa potpisom brenda GTV, čiji je kvalitet nadaleko poznat.

Preporučujemo da se oko odabira adekvatne električne utičnice konsultujete sa Pinoles stručnim timom ukoliko niste sigurni koja utičnica će najviše odgovarati vašim potrebama i nameštaju u koji planirate da je ugradite.

Posetite Pinoles salon u centru Beograda, na adresi Južni bulevar 2 radi kupovine uživo, ili se opredelite za nabavku online i iskoristite prednosti naše online prodavnice, pouzdane kupovine i brze dostave.

Objavljeno: mart 2023.