Pravi metali za sofisticiran dizajn enterijera

Sadržaj

Homapal – Snaga metala na delu

Homapal, inovativni metalni laminati, razvijeni radi dobijanja intezivnih taktilnih i vizuelnih senzacija namenjeni su opremanju enterijera. Metalni laminati kreiraju izazovne površine, prenose svetlost, refleksiju i kretanja. Predstavljaju provodnike emocija, unoseći energiju i živahnost u enterijer.

Pravi metali za softiciran dizajn enterijera

Kolekcija Homapala objedinjuje razne metalne laminate koji se ističu zahvaljujući mešavini jedinstvenih boja i izražajnih taktilnih površina – kombinacija, koju je teško oponašati i koja stvara beskrajne opcije u svetu dizajna enterijera. Homapal koristi tanke metalne folije od aluminijuma, bakra i nerđajućeg čelika, koje, zahvaljujući završnoj obradi, omogućavaju postizanje jedinstvene teksture, čineči Homapal laminate svestranim i omogućavajući širok spektar primena, uključujući kako poslovne, ugostiteljske, tako i stambene prostore.

Pravi metali za softiciran dizajn enterijera

Kolekcija obuhvata više od 140 dekora koji zbog svoje lepote, izdržljivosti, estetike, fleksibilnosti dizajna i izbora boja imaju veliku primenu u pogledu klasičnog, modernog i industrijskog dizajna.

Homapal laminati bude interesovanje i želju za promenom, čineći da svaki ambijent izgleda autentično. Njihova tekstura oživljava čula i stvara inspirativne ideje za vase projekte. Metal takođe osigurava raznolikost i dovodi do toga da svaki enterijer izgleda jedinstveno. Srebro, zlato, mesing i bakar unose delikatan sjaj u veoma kreativne dizajnirane prostore.

Svi dekori laminata harmonično sarađuju sa drugim materijalima i imaju jedinstvenu interakciju sa okolinom.

 

Inspirativni materijali za kreativno planiranje

 

Homapal kolekcija“Oblikovanje emocija u enterijeru” obuhvata 5 odvojenih segmenata visokog standarda i izuzetnog dizajna.

“Elementi” – dekori iz ove kolekcije bazirani su na čistim metalima. Sjajni i puni energije, hladni, ali sa sposobnošću da pruže toplinu, igraju se dinamično sa svetlošću i refleksijom. Bronza – roze, nebesko plava, srebrna i zlatna, koje imaju brušenu površinu, fokusiraju se na osnovne stvari i predstavljaju četiri elementa: vatru, vodu, vazduh i zemlju. Pažljivo odabrani tonovi ove kolekcije oslikavaju fine nijanse živahne različitosti.

Pravi metali za softiciran dizajn enterijera

“Kretanje” – jedinstveni dekori za nepogrešiv dizajn. Nijedna površina nije kao druga Svaka je autentična i pruža beskrajne mogućnosti u dizajnu enterijera. Dekori kolekcije “Kretanje” pružaju osećaj razigranosti svakom enterijeru. U kombinaciji sa adekvatnim osvetljenjem, daje unutrašnjosti luksuzan izgled i “wow” efekat. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji sinhronizovanog utiskivanja, stvaraju se jedinstvene površine izražajnih tekstura.

Pravi metali za softiciran dizajn enterijera

“Perspektive” – Dekori kolekcije “Perspektive” su maštoviti, živahni i uzbudljivi. Bazirani su na industrijskim elementima sa harmoničnom mešavinom efektnih nijansi. Proizašli su iz neophodnosti industrijskih zahteva. Kolekcija vas poziva da otkrijete raznolikost sveta i da ga sagledate i osetite iz drugih, još uvek stranih perspektiva.

Pravi metali za softiciran dizajn enterijera

“Magnetne table” – komunikativne površine. Magnetne table pružaju platformu za komunikaciju i prezentaciju. Pomažu da se vizualizuju koncepti, zapišu ideje, objasne tokovi misli. Bilo da ih koristite kao kartice, postere ili planove zakačene tokom “brainstorming”-a ispisane markerom ili kredom, sve tragove možete otkloniti bez napora. Magnetne table donose fleksibilnost i autentičnost tokom prezentacija.

Pravi metali za softiciran dizajn enterijera

“SRM” – mat površine sinhronizovane teksture koje su otporne na ogrebotine. Pravi metali privlačni za oko za horizontalne unutrašnje primene. Zahvaljujući svojstvu koje sprečava ostavljanje otisaka prstiju, kao i otpornosti na ogrebotine, metalni laminati otvaraju novu dimenziju u dizajnu enterijera. Sa ovim svojstvima mogu se bez oklevanja koristiti i horizontalno, kombinujući na taj način moderno i funkcionalno.

Pravi metali za softiciran dizajn enterijera

 

Objavljeno: septembar 2023.