Homapal – voda kao inspiracija

Uronite u čarobni svet Hompal metal dekora inspirisanih prirodom, a posebno vodom!

Voda simbolizuje cirkulaciju života, dinamičnost i ulivanje energije. Upravo se time Homapal vodio kada je kreirao dekore za uređenje enterijera koji su inspirisani ovim prirodnim elementom. Sa vodom kao inspiracijom i primenom jasnih oblika prostranih volumena, Homapal dekori postižu efekat dinamike i prozračnosti u enterijeru.

Homapal – voda kao inspiracija

Voda je izvor inspiracije koji nikada ne izlazi iz mode i može stvoriti osećaj prirodne harmonije u svakom prostoru.

Izazovna tekstura nudi elegantniji i savremeniji ukupni efekat, fokusirajući se na ekstremnu jednostavnost ovog prirodnog elementa.

Homapal dekor 475/636 Alu Plain Polished Lava Gunmetall Matt

Homapal – voda kao inspiracija
Homapal – voda kao inspiracija

Alu Plain Polished Lava Gunmetall Matt sadrži obradu koja podseća na koncentrične i nepravilne talase, stvorenih kapljicom koja pada u vodu. Uvođenjem ovog dekora u enterijer, stvaramo specifičnu atmosferu, ulivamo mu dodatnu energiju i oplemenjujemo ga. Dekori iz ove kolekcije dodatno naglašavaju koncept raznolikosti i kretanja u prirodi i svim njenim elementima, posebno u vodi. Kontrastne strukture predstavljaju unutrašnje dubine elementa vode, stvarajući promenljiv izgled prostora.

Homapal – voda kao inspiracija

Uvođenjem motiva “vode” u dizajn enterijera postižete dinamičan efekat celokupnog prostora koji se iznova transformiše.

Dekori Homapal kolekcije

Na jedinstven i uzbudljiv način svakom dizajnu enterijera pružaju autentičnost i karakter.

Inspirisani prirodnim elementom vode, dekori Homapala ispunjavaju temu dizajna koja će biti zanimljiva svim ljubiteljima modernog i eklektičnog stila.

Homapal laminati bude interesovanje i želju za promenom, čineći da svaki ambijent izgleda autentično. Njihova tekstura oživljava čula i stvara inspirativne ideje za vase projekte. Metal takođe osigurava raznolikost i dovodi do toga da svaki enterijer izgleda jedinstveno. Srebro, zlato, mesing i bakar unose delikatan sjaj u veoma kreativne dizajnirane prostore.

Svi dekori laminata harmonično sarađuju sa drugim materijalima i imaju jedinstvenu interakciju sa okolinom.

Objavljeno: oktobar 2023.