Hranipex okov

Sadržaj

Okov po vašoj meri!

Hranipex nudi širok asortiman okova za nameštaj u više od 10 kategorija, uključujući šarke, klizače i ručice. Cilj kompanije Hranipex je da pruži kvalitetne proizvode i usluge kako bi potrebe kupaca bile zadovoljene.

Hranipex okov

Hranipex okov je prilagođen individualnim potrebama korisnika.

Hranipex okov

Hranipex ručice predstavljaju vrhunski izbor za unapređenje estetike i funkcionalnosti vašeg nameštaja.

Šarke i mehanizmi za otvaranje

U asortimanu Hranipex okova možete pronaći širok izbor šarki za nameštaj, koje su ključne za funkcionalnost vrata na nameštaju. Takođe, različite vrste šarki – uključujući klasične šarke, šarke sa usporivačem za lagano zatvaranje vrata, kao i šarke specijalizovane za staklena vrata.

Hranipex okov

Hranipex u ponudi ima izuzetan model šarki za nameštaj – seriju NC70. Ove šarke se ističu po visokoj izdržljivosti i dugom radnom veku. Pružaju odlično prigušivanje i opremljene su praktičnim Clip-On mehanizmima koji olakšavaju montažu i demontažu.

Serija NC70 obuhvata širok spektar rešenja i dodataka koji su posebno korisni za ovu seriju šarki. Asortiman NC70 uključuje šarke za specijalne namene, koje su dizajnirane da odgovaraju različitim vrstama vrata i pružaju specifične funkcionalnosti.

Hranipex okov

Uz sve ove karakteristike, serija NC70 pruža širok spektar rešenja za raznovrsne potrebe korisnika. Šarka je dostupna i u crnoj boji.

Hranipex nudi i mehanizme za otvaranje, poput push-open mehanizama koji omogućavaju otvaranje vrata jednim pritiskom, kao i soft-close mehanizme za tiho i glatko zatvaranje vrata.

Hranipex okov

Širok asortiman omogućava odabir pravog okova za bilo koji tip nameštaja i sistem otvaranja.

Fioke i klizači

Hranipex nudi širok asortiman visokokvalitetnih klizača za fioke koji su jednostavni za ugradnju i pružaju raznovrsne mogućnosti primene u unutrašnjosti nameštaja. Klizači su ergonomski dizajnirani kako bi pružili udobnost korisnicima.

Hranipex okov

Asortiman obuhvata fioke različite nosivosti i fioke za različite vrste otvaranja.

Fioke RiekTrack su zaista izvanredan izbor – prepoznatljive su  po svom elegantnom dizajnu stranica, visokoj izdržljivosti i kvalitetu, sa širokim spektrom dimenzija, boja i dodataka, pružajući vam mogućnost da prilagodite svoj nameštaj prema željama i potrebama.

Hranipex okov

Hranipex fioke su sinonim za sigurnost, funkcionalnost i estetski doživljaj u vašem prostoru.

Važno je napomenuti da ovi klizači i fioke nisu ograničeni samo na kuhinjski nameštaj, već se mogu koristiti u raznim drugim komadima nameštaja, pružajući vam fleksibilnost u dizajnu i funkcionalnosti.

Ručice i čiviluci

Ova grupa okova je pažljivo dizajnirana kako bi prešla granicu između estetike i funkcionalnosti, pružajući vam mogućnost da personalizujete svoj nameštaj. Bez obzira da li želite moderan ili klasičan izgled, Hranipex asortiman okova će vam omogućiti da postignete željeni dizajn i istovremeno obezbedite funkcionalnost.

Pravi izbor ručica može upotpuniti izgled vrata nameštaja i naglasiti kvalitet upotrebljenih materijala. Možete birati između širokog spektra boja, površina, materijala i oblika, koji odgovaraju vašim potrebama.

Hranipex okov
Hranipex okov

Hranipex čiviluci su funkcionalni i stilski dizajnirani, pružajući idealno mesto za odlaganje jakni i kaputa.

Noge i nogice za nameštaj

U asortimanu možete pronaći i noge i nogice za nameštaj, stopice i točkiće kao estetske i funkcionalne elemente. Ponuda uključuje različite stilove i materijale koji omogućavaju da odaberete savršene dodatke koji odgovaraju vašim potrebama i preferencijama.

Hranipex okov

Ako želite da promenite izgled svog enterijera ili osvežite nameštaj na brz i jednostavan način,  jednostavno izmenite sitne detalje kako biste dali novi karakter svom nameštaju.

Dizajnerski točkići za nameštaj, kao i točkići za tehničku upotrebu imaju različite nosivosti i njihova gazišta su napravljena od materijala koji odgovaraju kretanju na tvrdim ili mekim podovima.

Hranipex okov

U ponudi, takođe, možete pronaći sve vrste sitnog okova za nameštaj poput nosača polica, vezača, spojnica i šrafova.

Kreirajte idealan ambijent i dizajnirajte prostor prema vašim željama uz Hranipex okov.

Objavljeno: februar 2024.