Humanost i sport

Na terenu kompleksa STAR WELLNESS & SPORT na opštini Voždovac je 28 – 29.01.2023. održan Humaniturni vikend turnir u malom fudbalu sa početkom u 13h. U organizaciji kompanije Alpros d.o.o., a na osnovu naše dugogodišnje i uspešne saradnje, kompanija Pinoles d.o.o. je bila deo ove humanitarne akcije i podržala je sa velikim brojem svojih zaposlenih.
Turnir u malom fudbalu je nastao sa ciljem prikupljanja novca za lečenje dečaka Luke Stajković u okviru Humanitarne fondacije BUDI HUMAN. Zahvaljujući značajnom odzivu, napravljeno je 10 ekipa. Turnir je podeljen u dva dela. U saradnji sa više od 8 partnerskih organizacija, turnir je uspešno realizovan. Sva sredstva koja su tokom turnira sakupljena od kotizacije, usmerena su za lečenje Luke kome je dijagnostikovan tumor na mozgu. Želja svih učesnika turnira i organizatora je da se pomogne u ovoj plemenitoj nameri. Sport nas spaja, čini društvenijim i boljim u svakom pogledu.

Humanost i sport

Učešćem na turniru, udruženim snagama, veštinom i mišićima na terenu, Luka ima veće šanse za bolje sutra!

Ova akcija je primer kompanije Pinoles d.o.o. koja uspeva da uz zabavu i sport, aktivno radi na ispunjenju zajedničkog cilja.  U ovom slučaju pomoć onima kojima je ona najpotrebnija. Uvek smo tu da pomognemo, damo doprinos boljem životu šire društvene zajednice i probudimo svest da možemo doneti pobedu u najvećoj životnoj borbi.

Humanost i sport

Budi human za Lukin život!

Humanost je važna! Pokažimo je!