Istraživanje izvrsnosti: otkrijte eleganciju furniranih ploča Kaltsidis

U svetu fine obrade drveta, spoj tradicionalnog i savremenog dizajna nalazi predstavnika u Kaltsidis kompaniji. Smeštena u srcu Soluna, ova kompanija nudi niz furniranih ploča koje odgovaraju estetskim i funkcionalnim željama arhitekata i dizajnera.

Zanat i inovacije

Furnirane ploče, danas su osnovni element u luksuznim enterijerima zahvaljujući njihovoj sposobnosti da prikažu urođenu lepotu drveta uz povećanu izdržljivost. Kaltsidis nastavlja ovaj trend koristeći najsavremenije tehnike koje obezbeđuju da je svaka ploča prilagođena tako da izdrži zahteve moderne upotrebe. U asortimanu nude izbor od preko 150 vrsta drveta, od kojih je svako odabrano zbog svojih jedinstvenih karakteristika.

Istraživanje izvrsnosti: otkrijte eleganciju furniranih ploča Kaltsidis

Svaki furnir, dobija se na održiv način što je ujedino i svedočanstvo njihove posvećenosti životnoj sredini.

Estetski aspekt

Od elegantnog i unikatnog hrasta i oraha, do egzotične privlačnosti odabranih vrsta drveta, dostupna raznolikost nudi neograničen potencijal za prilagođavanje i kreativnost. Kolekcije Kaltsidis, poput ’Cosmo’ i ’Boheme’, pružaju tematske inspiracije koje zadovoljavaju različite ukuse – od minimalističkog do avangardnog.

Istraživanje izvrsnosti: otkrijte eleganciju furniranih ploča Kaltsidis

Izvan estetike

Ponuda Kaltsidis ploča, ne odnosi se samo na spoljašnji izgled. Prava vrednost furnirane ploče leži u njenim performansama. Prolazeći kroz pedantan proces, koji spaja tradicionalne veštine obrade sa modernim tehnologijama, proizvodnja počinje pažljivim odabirom drveta, obezbeđujući kvalitet i održivost.  Sa naprednim tehnologijama sečenja, proces se upotpunjuje stručnim spajanjem furnira, koristeći različite metode kako bi se postigao besprekoran i estetski privlačan dizajn. Svaka ploča je napravljena tako da obezbedi doslednost šara određenog dezena i izdržljivost. Ovaj detaljan proces, čini ih idealnim za sve – od upotrebe u područjima sa velikim prometom do mogućnosti izrade delikatnih komada nameštaja.

Istraživanje izvrsnosti: otkrijte eleganciju furniranih ploča Kaltsidis

Kaltsidis ne samo da naglašava prirodnu lepotu drveta kroz svoje furnirane ploče, već prihvata i tehnološka dostignuća kako bi ih stalno poboljšavao. Ovi šaneli su više od samo klasičnih komponenti dizajna enterijera – pružaju harmoniju i inovaciju svakom prostoru.

Istraživanje izvrsnosti: otkrijte eleganciju furniranih ploča Kaltsidis

Za one koji žele da u svoj prostor unesu dodir sofisticiranosti i održivosti, furnirane ploče su naličje kvaliteta i kreativnosti.

Ukoliko želite da se uverite u kvalitet, funkcionalnost i estetiku proizvoda koje nudi ova grčka kompanija, možete posetiti Pinoles salon na adresi Južni bulevar 2 u Beogradu.

Na licu mesta će vas naši zaposleni upoznati sa svim detaljima i dati vam potrebne informacije o svim materijalima, načinu proizvodnje i mogućnostima upotrebe. Kompletan asortiman proizvoda nalazi se i na našem sajtu, tako da ponudu Kaltsidis i drugih brendova možete pogledati i online.

Objavljeno: april 2024.