Jesen u Pinolesu

Jesen u Pinolesu, doba je kada donosimo novine, pratimo i organizujemo brojna dešavanja, uglavnom kreativna i nadahnuta. Te tako i ovu jesen počinjemo sa druženjem u inspirativnom ambijentu. Družili smo se sa svima onima kojima prostor predstavlja bezgraničan izvor mašte i kreacije. A, mi smo tu, da maštu pretvorimo u stvarnost, da dodatno podstaknemo i pomognemo da se od prostora napravi ambijent u kome će se opuštati sva čula.

U Utorak, 10. Oktobra u Hub-u Impact u Makedonskoj, imali smo priliku da predstavimo deo našeg novog programa. Počevši od proizvoda koji sasvim sigurno osvajaju tržište svojom jedinstvenošću, prirodnošću i neverovatnim dizajnom. Zatim, prezentaciju nastavljamo i završavamo predstavljanjem čuvenog brenda iz sveta okova.

Jesen u Pinolesu

Prezentaciju smo otvorili pričom o našem novom proizvodu, takozvanim „metal“ HPL-ovima, proizvođača Homapal iz Nemačke, koji pripada grupaciji Arpa Industriale. U pitanju su HPL-ovi od pravog metala, debljine od 0,8-1,3mm, dimenzija 3050×1220 i 2440×1220 koji se rade u 140 različitih profila.

Drugi deo prezentacije bio je posvećen materijalima koji nam dolaze pravo sa Alpa. Nešto sasvim prirodno i kod nas potpuno novo – materijali proizvođača Organoid iz Austrije. Naime, radi se o potpuno prirodnom materijalu koji se proizvodi u vidu HPL-a, tapeta, podova, a u pitanju  su presovana trava, cvetovi, kafa, vuna, listovi, mahovina…Što se tiče namene, ona je višestruka: za oblaganje zidova, raznih komada nameštaja, podova, tapete, abažuri.

Prezentaciju zatvaramo predstavljanjem renomiranog brenda Grass, koji se bavi proizvodnjom izuzetno kvalitetnog okova za nameštaj. Ovom prilikom reč je o fiokama poslednje generacije, rađene po unapređenoj tehnologiji, istaknute po svojoj izuzetnoj tehničkoj i estetskoj funkcionalnosti.  Takođe, iz programa okova, izdvojili smo i specijalne kante – separatore za kuhinjski otpad, takođe renomiranog italijanskog  proizvođača Elletipi.

Kombinacija različitih materijala doprinosi kvalitetu, estetici i funkcionalnosti vašeg nameštaja. Očekujemo Vas na sledećoj prezentaciji sa novim inspirativnim materijalima!

Objavljeno: novembar 2023.