Jubilarna proslava povodom 25 godina postojanja Pinoles-a

Kompanija Pinoles nedavno je proslavila svoj značajan jubilej – 25 godina uspešnog poslovanja.
Dvadeset pet godina predstavlja impresivan vremenski period, ispunjen izazovima i uspesima. Ponosimo se činjenicom da smo zajedno sa svojim zaposlenima, saradnicima i partnerima stvorili ovu predivnu priču. Podrška, doprinos i čvrste veze koje smo izgradili bili su od suštinskog značaja za naš uspeh.

Proslava je održana 6. oktobra 2023. godine u prelepom restoranu Topčiderac. Odabir ovog luksuznog prostora dao je događaju poseban šarm i glamur. Atmosfera je bila svečana i puna entuzijazma uz podršku neverovatnog benda “Beogradski Akustični Orkestar*.

Generalni direktor Radojica Popović se prvi obratio prisutnim gostima i održao je inspirativan govor o viziji kompanije za budućnost. Takodje je prikazan promo film u kom pravcu se kreće Pinoles vizija.

Tokom večeri, prisutnima su se obratili osnivači kompanije Aca Đorđević, Dejan Mijatović i Dušan Lazarević. Govornici su se vrlo emotivno osvrnuli na istoriju kompanije, podelili su lične priče, istakli ključne prekretnice i izrazili zahvalnost prema svim zaposlenima i partnerima na dugogodišnjoj podršci. Naglašavali su da je jubilej 25 godina postojanja rezultat zajedničkog truda, saradnje i posvećenosti.

U okviru proslave, dodeljena su priznanja Miri Olujić i Mikiju Arslanovskom, koji su uz kompaniju Pinoles od samog početka. Ispunjeni smo ponosom, jer su oni svojom predanošću, lojalnošću, kao i svojim vedrim duhom i posebnošću doprineli uspehu kompanije. Njihova nagrada je ne samo priznanje za njihov trud već i inspiracija za sve nas.

Ovo je bio trenutak za istinsko priznanje i zahvalnost prema ljudima koji su bili deo naše uspešne priče. Saradnja i povjerenje koje smo izgradili tokom ovih 25 godina, ogleda se i u činjenici da su prvi naši kupci i dalje sa nama. Slavoljub Đidić- Đida, Srećko Miladinović i Milutin Živković-Žile zaslužili su nagradno putovanje, jer oni nisu samo poslovni partneri; postali su prijatelji, saveznici i oslonac u teškim trenucima. Ovaj naš gest nije samo u znak zahvalnosti za poslovni doprinos i međusobno poštovanja, već su bile izraz našeg dubokog poštovanja i ljubavi prema njima.

Ovo je samo početak!

Proslava povodom jubileja 25 godina postojanja Pinoles-a bila je ne samo prilika za slavlje i stvaranje uspomena, već i trenutak zahvalnosti prema svima koji su doprineli našem uspehu.
Hvala svima koji su bili deo ove posebne večeri i doprineli da bude nezaboravna.

Radujemo se budućim godinama gde ćemo zajedno koračati u budućnost i “Stvarati po Vašoj meri”!

Objavljeno: oktobar 2023.