Kante za separaciju otpada

Proces očuvanja životne sredine počinje prvim korakom, odnosno u našim domovima.
Većina ljudi se odlučuje da sortira svoj otpad i sami ga odnesu na mesta za kolektivno skladištenje otpada.

Međutim, ne treba zaboraviti da odvajanjem otpada i reciklažom:

Kante za separaciju otpada
  • smanjujemo količinu smeća
  • koristimo otpad u razne svrhe
  • sprečavamo zagađivanje sopstvene životne sredine
  • štedimo energiju

Samo jedan prosečan čovek proizvede otprilike četiri kilograma otpada dnevno ili tonu i po otpada godišnje, a stalnim stvaranjem i gomilanjem otpada značajno utičemo na životnu sredinu – more, izvore vode, oranice.

Izazov upravljanja ne samo svakodnevnim otpadom, već i sortiranjem za reciklažu lako se rešava uz širok spektar inovativnih rešenja Elletipi kanti za otpad.

Kante za separaciju otpada

Razvrstavanje kućnog otpada je mali doprinos koji svako od nas može dati za zaštitu životne sredine.

Kante za separaciju otpada

Naši modularni, fleksibilni sistemi su dizajnirani da odgovaraju fiokama ili ormarima bilo koje veličine i maksimalno iskoriste sav raspoloživi prostor.

Lako se instaliraju, izuzetno su laki za upotrebu i raznovrsni, sa dodatnim prostorima za držanje ostalih sredstava za čišćenje.

Kante za separaciju otpada

. Pored funkcionalnih aspekata i minimalističkog dizajna- možete uživati i u nizu boja i završnih obrada.

 

Elletipi – brend koji nudi veoma praktična rešenja

Elletipi je kompanija specijalizovana za proizvodnju kuhinjskih kanti za smeće i ostalih ugradnih komponenti, nastala sada već davne 1954. godine u Sieni.

Iako nastala pre skoro 70 godina, kompanija je oduvek pratila moderne trendove, prilagođavajući se potrebama potrošača. Najveći fokus usmeren je ka inovativnim rešenjima i dizajnu proizvoda, koji će se uklopiti u najrazličitije enterijere.

Elletipi je lider u svojoj oblasti i nastoji da pruži rešenja koja će na najbolji mogući način iskoristiti prostor, gde se nalaze proizvodi ovog brenda.

Svakodnevno tim stručnjaka u procesu proizvodnje kompanije radi na smišljanju novih praktičnih rešenja.

Elletipi proizvodi u Pinoles asortimanu

Kante za smeće su proizvod sa kojim smo predstavili Elletipi brend u našem asortimanu. Kreativno dizajnirane kante montirane na vrata, multifunkcionalne i kante za velike fioke štede prostor. Istovremeno pružaju visok nivo funkcionalnosti i odličan kvalitet.

Prodaja proizvoda brenda Elletipi u Pinolesu

U veoma bogatom Pinoles asortimanu nalaze se proizvodi marke Elletipi, koji će se savršeno uklopiti u enterijer kuhinje i ostalih prostorija.

Pogledajte online koje smo sve proizvode ovog renomiranog italijanskog brenda sa dugom tradicijom pripremili za vas ili posetite naš salon na odličnoj lokaciji – Južni bulevar 2 u Beogradu.

Ovde možete obaviti i kupovinu uz pomoć našeg osoblja, koje će vam lično predstaviti Elletipi i artikle drugih brendova.