MDF oplemenjen PVC folijom

Ekonomično rešenje za moderan dizajn enterijera

MDF ploče oplemenjene PVC folijom su izvanredna alternativa dosta supljim lakiranim pločama. Krajnji izgled vašeg enterijera neće zaostajati u odnosu za bilo kojim drugim rešenjem površine sa efektom mat ili visokog sjaja.

Na našem tržištu ovaj proizvod uglavnom nude Turski proizvođači, manje ili više poznati. Proizvođač Arkopa je jedan od najvećih i najiskusnijih u Turskoj. Njihova saradnja sa renomiranim proizvođačima folije garantuje kontinuitet u kvalitetu, ujednačenoj nijansi boje folije i širokom izboru dekora što je od presudnog značaja kada je ovaj proizvod u pitanju.

U našoj ponudi su, uglavnom, najtraženiji dekori u varijantama sjaj i mat. Od bele i crne kao najzastupljenijih boja u enterijeru, tonova sivih sjaj i mat do različitih varijanti bež i krem boja. Naravno, uz ploče su u ponudi i odgovarajuće kant trake. Svaka ploča ima zaštitnu foliju koja sprečava oštećenja u toku proizvodnog procesa i montaže.

Sve ove dekore možete, bez problema, kombinovati sa nekim drugim dekorima drugih materijala. To vam daje mogućnost da osmislite enterijer kakav god vam odgovara.