Kronospan global kolekcija 2023

Otkrijte Kronospan vodeći asortiman koordinisanih dekorativnih proizvoda. Kolekcija je pažljivo sastavljena tako da možete da završite bilo koji projekat nameštaja sa kvalitetnim savremenim pločama i odgovarajućim dodacima.

Kronospan global kolekcija 2023

Nova kolekcija se smatra najsveobuhvatnijom.

Nova Kronospan kolekcija je prepuna je modernih dekora. Doneće originalnost i inovativnost tržištu nameštaja i bilo kom projektu enterijera u javnom, prodajnom ili stambenom sektoru.

Realistična struktura drveta, sofisticirani mermer i kamen, jednobojne boje inspirisane prirodom, metalik sjaj, sjajne i baršunaste mat ploče, trodimenzionalne, sinhronizovane teksture.  154 dekora sa melaminskim površinama, 68 radnih ploča , i 24 avangardna proizvoda, teško da će kupca ostaviti neispunjenim.

Kronospan global kolekcija 2023

Nova kolekcija Trends Origin Stories, inspirisana je svetom prirode i naglašava važnost vizuelne i senzualne veze sa svojim bojama, teksturama i formama.

Nomad, The Optimist, The Passionate i The Adaptable

Svaka od četiri priče otkriva novi tip ličnosti sa prepoznatljivim ukusom i iskustvom.
Kolekcija su predstavljene sa različitim kombinacijama oblika i dekora, vodeći brigu o okruženju i načinu na koji ti ljudi žive, misle i osećaju.

Kronospan global kolekcija 2023

Kronospan global kolekcija 2023

Kronospan global kolekcija 2023

Kronospan global kolekcija 2023

Kronospan proizvodi u našem asortimanu

Kronospan je brend, čiji pločasti materijali čine naš širok asortiman. Kod nas možete pronaći odličnu ponudu oplemenjene i sirove iverice visokog kvaliteta, dok se u kvalitet Kronospan iverice možete uveriti na licu mesta u našem salonu.

Kronospan radne ploče su savršena opcija za opremanje vaše kuhinje, a možete pogledati i ponudu laminatnih podova, koji jednim delom takođe dolaze iz proizvodnje ovog renomiranog brenda.

Pinoles je pripremio i odličnu ponudu Kronospan proizvoda kao što su:

  • OSB ploče
  • MDF ploče
  • HDF ploče i drugih materijala

Kronospan Beograd – prodajni salon u Južnom bulevaru

Kronospan proizvodi su međunarodno priznati, a vi imate priliku da se u njihov kvalitet uverite na licu mesta u našem odlično opremljenom salonu.

Kupovinu kvalitetnih i pouzdanih Kronospan proizvoda možete obaviti online ili posetiti naš salon na adresi Južni bulevar 2 u Beogradu, gde će naše ljubazno osoblje odgovoriti na sva vaša pitanja i olakšati vam kupovinu.

Obezbedili smo parking mesta za naše posetioce, pet friendly smo i naš salon poseduje rampu za invalide. Posetite nas i nabavite proizvode vrhunskog kvaliteta!