Moderan enterijer stana

Dom u kome živimo je naš najličniji prostor koji treba da odgovori našem ličnom životnom obrascu, da bude funkcionalan kao i estetski prijatan da bi smo se u njemu osećali potpuno relaksirano. Često zaboravimo koliko enterijer kuće ili stana u kome živimo utiče na nase raspoloženje. Ulaganjem u opremanje enterijera ulažemo u bolji život nas i naše porodice.

U radu na enterijerima kuća ili stanova  moguće je postići sjajan savremeni dizajn sa modernim izgledom i ujedno ugodnu toplinu doma.

Elementi od drvo dekora mogu da se koriste na različite načine u enterijeru. Na primer, možete koristiti drvene panelne zidove, drvene podove ili drvene nameštaje. Ovakva kombinacija će dati toplu i prirodnu atmosferu u vašem stanu. Drvo dekori „na zadatku“  na vertikalnim i na horizontalnim površinama kako u dnevnim tako i u spavaćim sobama.

Moderan enterijer stana

Drvo unosi toplinu u kućno okruženje. Može se koristiti na horizontalnim površinama kao na kuhinjskim radnim pločama, ili ostalim delovima nameštaja, ali jednako odgovara zadatku i na vertikalnim površinama.

Uni dekori idu u prilog aktuelnom trendu dizajniranja enterijera, gde se sve veća prednost daje jednobojnim dezenima. Da bi ste uneli svoj lični pečat u prostor kombinujte drvo dekore sa jednobojnim dekorima.

Moderan enterijer stana

Korišćenjem jedne boje kroz celu prostoriju, postiže se jedinstven i harmonijan izgled. Bela boja je čest izbor za stvaranje prostranog i svetlog ambijenta, dok je crna boja popularna za stvaranje elegantnog i sofisticiranog izgleda.

Boja može na najbolji način i u potpunosti da transformiše svaki prostor  budući da daje dubinu, svetlost i atmosferu. Živa boja u tradicionalnom prostoru unosi modernu crtu i potpuno ga osvežava i transformiše, dok pastelne boje omekšavaju dizajn i čine ga toplijim. Nemojte se ustručavati da se opredelite za hrabar dizajn i boje koje “upadaju” u oči. Belu boju koristite da umirite enterijer, akcentne boje za razigrani ambijent.

Moderan enterijer stana

Drvo dekori se mogu koristiti i kao dekorativni element, kao što su drvene police ili drvene ramove za slike. Ovakvi detalji mogu da daju dodatni karakter prostoru i da ga učine privlačnijim.

Korišćenjem ovih materijala možete stvoriti sofisticiran i opuštajući ambijent u vašem stanu.

Uživajte u stvaranju Vašeg modernog ličnog prostora!

Objavljeno: januar 2023.