Moderna kuhinjska radna ploča

Braon – zemljana boja, njene nijanse i popularne kombinacije za hladnu sezonu.

Vrhunski dizajn moderne kuhinje odlikuje se elegantnom estetikom, svedenim linijama i materijalima najnovije generacije.
Obzirom na činjenicu da u kuhinji provodimo veliki deo vremena, neophodno je da kuhinja bude funkcionalna, lepo dizajnirana i prijatna za boravak. Savremena kuhinja mora biti dizajnirana tako da njena celokupna slika bude u skladu sa kontekstom stana ili kuće.

Moderne kuhinje odlikuje jedinstveni oblik i čist izgled. Veliki udeo u ovome imaju radne ploče i njihov odabir, jer predstavljaju ključni element dizajna same kuhinje. Kompakt radne ploče u svaku kuhinju unose prefinjen izgled i odlične performanse. Ukoliko ih kombinujete sa fiokama bez ručki i posebnim svetlosnim efektima, postići ćete jednostavan i elegantan izgled prostora.

Paleta boja kod kuhinja ovog tipa je često prigušena, usmeravajući fokus na jasne linije i ravne površine. Zemljane boje i njene nijasne predstavljaju popularne kombinacije za hladnu sezonu. Braon boja se smatra univerzalnom bojom kada je reč o uređenju enterijera i daje dašak spokoja i mira.

Moderna kuhinjska radna ploča

Braon boja se smatra univerzalnom bojom kada je reč o uređenju enterijera i daje dašak spokoja i mira.

Fenix Cacao Orinoco 0749 pruža osećaj mekoće i topline i zato je savršen za zagrevanje hladnih prostora, bilo da se koristi kao radna ploča ili front kuhinjskih elemenata.

Moderna kuhinjska radna ploča

Podseća na baršunasti kakao, predstavlja spoj mat površine sa neočekivanim efektom dubine.

Samouverena nijansa Fenix Cacao Orinoco 0749, savršena je za kombinovanje sa gotovo svim bojama. Uz Arpa drvo dekore kompakt ploča predstavlja popularan izbor za one koji vole bezvremenski ili klasičan izgled.

Moderna kuhinjska radna ploča

Besprekorno se uklapa sa minimalističkim nameštajem i jednostavnom dekoracijom.

Savet za otmen, minimalistički izgled kuhinje

Odaberite slične boje za radnu ploču, sudoperu i slavinu radi održavaja jednostavnih linija.

Moderna kuhinjska radna ploča

U kombinaciji sa Fenix 0749 Cacao Orinoco sudoperom u istoj boji, zagarantovan je kohezivan efekat koji će kuhinju učiniti jedinstvenim okruženjem.

Upečatljiv ton braon nijanse Fenixa, svojim ravnim linijama predstavlja grandioznu i veličanstvenu fokusnu tačku u ambijentu, a pravi je izbor za radnu ploču, jer se lako uklapa sa bilo kojom bojom, lako se održava i izuetno je otporna.

Moderna kuhinjska radna ploča

Ukoliko se Fenix koristi kao frontalni deo kuhinje, može se kombinovati sa Arpa kompakt radnom pločom NOCE SINFONIA 4625 radi dobijanja softisticiranog i toplog izgleda. Ova savršena kombinacija postize moderan i minimalisticki dizajn kuhinje.

Radne ploče sa efektom drveta donose prirodnu notu i toplinu u svaki kuhinjski prostor. A među mnogo različitih Arpa kompakt ploča boja sa efektom drveta, sigurno ćete pronaći onu koja se uklapa u šemu boja vaše kuhinje.

Istražite našu ponudu online, a kako biste videli i osetili sve prednosti i karakteristike ovog materijala, posetite nas u našem prostranom salonu u Južnom bulevaru 2.

 

Objavljeno: decembar 2023.