Moderne prigušene nijanse Fenix-a

Boje imaju značajan uticaj na opremanje enterijera i mogu doprineti stvaranju željene atmosfere i raspoloženja u prostoru. Na primer, tople boje mogu stvoriti osećaj topline i energije, dok hladne boje poput plave i zelene stvaraju opuštajuću i smirujuću atmosferu.

Svetle boje mogu vizuelno proširiti prostor, dok tamne boje mogu stvoriti osećaj intimnosti i topline, ali mogu i smanjiti prostoriju vizuelno. Pravilno odabrane boje mogu poboljšati percepciju veličine prostora. Boje mogu biti izražajno sredstvo za personalizaciju prostora i izražavanje vašeg stila i ličnosti. Odabir boja koje odražavaju vaše preferencije i interesovanja može učiniti da se osećate udobno i povezano sa svojim domom. Prigušene nijanse Fenix-a mogu stvoriti elegantan i opuštajući enterijer, usmeravajući fokus na jasne linije i ravne površine.

Moderne prigušene nijanse Fenix-a

FENIX NTM® Beige Luxor 0719 je neutralna boja koja se lako uklapa s drugim bojama i stvara toplinu u prostoru. Nameštaj u bež tonovima može biti savršen dodatak svakom enterijeru.

Moderne prigušene nijanse Fenix-a

Siva je još jedna neutralna boja koja dolazi u različitim tonovima, od svetlosive do tamnosive. Ona pruža sofisticiranost i eleganciju, a prigušena nijansa FENIX NTM® Grigio Londra 0718 može doprineti udobnosti prostora.

Moderne prigušene nijanse Fenix-a

Duboka teget nijansa FENIX NTM®  Blu Fes 0754 može stvoriti luksuzan izgled, posebno kada se koristi u kombinaciji s drugim tamnim tonovima poput tamno smeđe ili tamno zelene.

Moderne prigušene nijanse Fenix-a

FENIX NTM® Rosso Jaipur 0751 je bogata i topla, te dodaje dozu glamura enterijeru. Bordo detalji na nameštaju ili bordo tonovi mogu biti izvrstan akcenat u prigušenom enterijeru.

Moderne prigušene nijanse Fenix-a

Prigušene maslinasto zelene nijanse FENIX NTM® Verde Comodoro 0750 mogu dodati prirodnu toplinu i umirujuću atmosferu.

Kombinovanjem ovih toplih prigušenih nijansi Fenix-a s drugim materijalima, bojama i teksturama, možete stvoriti jedinstven i udoban enterijer. Važno je uzeti u obzir ostale elemente enterijera poput podova, zidova i dekorativnih detalja prilikom odabira boja Fenix-a kako bi se postigao harmoničan i skladan izgled prostora.

Prodaja Fenix NTM materijala kod nas

Istražite našu ponudu online, a kako biste videli i osetili sve prednosti i karakteristike ovog materijala, posetite nas u našem prostranom salonu u Južnom bulevaru 2.  Naš tim profesionalnog osoblja upoznaće vas sa karakteristima ovog prestižnog proizvoda renomirane kompanije Arpa Industriale. Moći ćete bez poteškoća da odaberete materijal po vašem ukusu, uz koji ćete svaki enterijer učiniti perfektnim.  Naš salon je smešten u samom srcu Vračara, te se do njega lako dolazi iz svih delova grada. Posetiocima je obezbeđen parking, kao i rampa za kolica koja svima omogućava da bez poteškoća pristupe salonu. Vaši kućni ljubimci su takođe dobrodošli!

Čekamo vas u Pinoles salonu u Južnom bulevaru 2, spremni da odgovorimo na vaše zahteve i pomognemo vam da kreirate enterijer u skladu sa vašim potrebama!

 

 

Objavljeno: mart 2024.