Moderno i funkcionalno

Sadržaj

Dizajn kuhinje igra ključnu ulogu u stvaranju prijatnog ambijenta u vašem domu. Praćenje aktuelnih trendova pomaže vam da ostanete savremeni i da kombinovanjem različitih elemenata dizajna svoju kuhinju prilagodite ličnom stilu.

Novi trendovi često uključuju inovacije koje poboljšavaju funkcionalnost kuhinje, a savremenim dizajnom postiže se harmonična ravnoteža između stila i funkcije.

U današnje vreme, glavni fokus je na održivosti, fuziji stilova i novom pristupu klasičnom dizajnu. Svet dizajna prihvata ekološku svest i kreativnost, a udaljava se od tradicionalnih normi. Kao rezultat, vaše kuhinje neće biti samo vizuelno zadivljujuće, već i prilagođene potrebama savremenog života.

Moderno i funkcionalno

Brojni su dodaci koji pomažu da organizujete svoju kuhinju na efikasniji način – od sudopera i oceđivača za sudove, kanti za otpad do klasera za escajg i polica za tanjire.

Ekološki održive kuhinje oslanjaju se na materijale, procese i tehnologije koji minimiziraju uticaj na životnu sredinu. To podrazumeva smanjenje otpada, upotrebu recikliranih materijala, energetski efikasnih aparata.

Sudopere i slavine

Odabirom sudopere i kuhinjske slavine, kao i praktičnih dodataka možete kreirati prestižnu kombinaciju koja će privući pažnju u vašoj kuhinji.

Sudopera treba da bude pristupačna i centralno pozicionirana u kuhinji, takođe, važno je da oko nje imate dovoljno prostora za rad. Bez obzira da li su vaš izbor podgradne sudopere ili sudopere sa oceđivačem, funkcionalnost ovih sudopera se može povećati uz pomoć pametnih dodataka, kao što su dozeri za deterdžent, korpice i posude.

Naš savet je da vodite računa o kvalitetu i funkcionalnosti – prednost uvek dajte prirodnim materijalima koji će pored kvaliteta sigurno još dugo biti popularni.

Moderno i funkcionalno

Sudopera Alveus Atrox 50 G81

Moderno i funkcionalno

Sudopera Blanco Elon xl 6s – crna

Nova slavina može da potpuno promeni utisak o vašoj kuhinji i da je zaista osveži. Pored fokusa na kvalitet i funkcionalnost, velika pažnja se poklanja i dizajnu. Kada odlučite koje funkcije želite da ima slavina u vašoj kuhinji, sledi izbor one koja vam se najviše dopada i odgovara vašem stilu.

U Pinoles ponudi možete pronaći slavine različitih oblika, površina i boja.

Moderno i funkcionalno

Slavina za sudoperu Blanco Catris S hrom

Moderno i funkcionalno

Slavina za sudoperu Alveus Laguna – copper

Moderno i funkcionalno

Dozer Blanco Vano 300ml – hrom

Oceđivači za sudove

Napravljeni od kvalitetnog materijala i dizajnirani da traju. Dostupni su u više različitih varijanti.

Moderno i funkcionalno

Oceđivač za posuđe Starax

Oceđivač za tanjire – idealan su način za stvaranje dodatnog prostora za odlaganje predmeta koje koristimo svakodnevno i za koje je potrebno da su nam uvek dostupni i na dohvat ruke.

Moderno i funkcionalno

Oceđivač za tanjire Starax za element 60cm-hrom

Svaki predmet iz Pinoles asortimana je dizajniran po najvišim standardima koristeći kvalitetne materijale. U našoj ponudi možete naći ne samo korisne dodatke, već i strateške, elegantne komponente prilagođene korisniku, dizajnirane da poboljšaju svakodnevni život.

Objavljeno: decembar 2023.