Modularne utičnice

Praktična rešenja koja cene slobodu vaših pokreta

Idealan nameštaj mora biti funkcionalan, sa stilom i prilagodljiv, a dobar dizajn pored prijatnosti, podrazumeva lakoću upotrebe, bezbednost i efikasnost.
Razvoj dizajna i tehničkih rešenja čine da stvari koje su do juče bile luksuzne, danas su jednostavno potrebne, a već sutra postaju neophodne.
Kako se trendovi u dizajnu enterijera menjaju, postaje sve važnije da se praktičnost i stil detalja vizuelno uklopi u prostor i u njega unese dinamiku i osećaj povezanosti sa celinom. Jedna od inovacija u njegovom uređenju je upotreba utičnica ugrađenih u nameštaj, među kojima su najpopularnije modularne utičnice u radnoj površini.

Modularne utičnice

Digitel rešenja su usmerena na dobru organizaciju prostora i imate priliku da sve priključke za prenos podataka koji su vam neophodni za neometan rad uklopite u isti vizuelni stil.

Sa koliko god priključnih mesta u prostoriji da raspolažemo, čini nam se da nije dovoljno. Uvek nedostaje bar još jedno mesto za punjenje mobilnog telefona, tableta, laptopa i drugih uređaja. Čak i kada posegnemo za produžnim kablovima i utičnicama sa više priključaka, kompletan prizor deluje haotično.

Postoji više vrsta modularnih utičnica, a svaka od njih ima različite mehanizme i izgled. Najveća prednost ovih utičnica ogleda se upravo u mogućnostima ugradnje različitim mehanizmima na vama potrebnim mestima.
Modularnost Digitel uređaja omogućava postavljanje različitih modula napajanja (Punjač, Schuko, GB, Danski, Francuski, Švajcarski ili Američki) i različitih komunikacionih modula (RJ45, USB, USB hub, HDMI, VGA, audio 3.5mm, XLR, displej port itd.). Moduli napajanja moraju biti fabrički ugrađeni u kućište, dok ostali moduli mogu biti naknadno dodati.

IRIS

Model unikatnog dizajna sa visokim nivoom završne obrade i lake ugradnje. Rozetna fi80 čiji poklopac grade leptirići u obliku blende, koji se rotiranjem prstena otvaraju i omogućavaju pristup šuko utičnici, Usb brzom punjaču, utičnici za napajanje ili bilo kom odabranom komunikacionom konektoru.

Modularne utičnice

Odlikuje ga jednostavna instalacija u sve vrste pločastih materijala ,s tim da minimalna debljina ploče mora biti 10mm.

SOURCE – SOURCE COVER

Četvrtaste a zaobljene linije i jednostavna montaža daju dodatnu prednost ovom uredjaju. Maksimalan broj utičnica na malom prostoru omogućava da u isto vreme priključite laptop, punite baterije dva mobilna telefona i podelite svoj ekran preko HDMI konekcije sa kolegom ili drugim prisutnima na sastanku.
Kada niste povezani- zatvorite poklopac i uređaj će postati dekoracija na vašem stolu.

Modularne utičnice

U varijanti bez poklopca, Source može biti potpuno uklopljen u ravan površine uz bolju pripremu otvora kod materijala kao što je Compact ili tek 2mm iznad, uz jednostavno bušenje standardnim krunskim svrdlom fi 80.

POP UP

Modularne utičnice svedenog i stilizovanog dizajna koje odgovaraju svakom okruženju. Laganim pritiskom na gornju površinu aktivira se mehanizam koji uređaj podiže iznad radne površine. Konstrukcija uređaja garantuje da, čak i ako bi se veća količina tečnosti prosula po uređaju(što se u kuhinji ponekad dešava), samo manji deo tečnosti bi prošao pored i izlio se u donji prostor.

Modularne utičnice

KOMPAKT – KOMPAKT-S

Robustan i pouzdan uređaj sa poklopcem-utičnice su pod blagim nagibom okrenute prema korisniku. Kompakt sadrži dvostruko više utičnica ispod stola za povezivanje stacionarnih uređaja na napajanje. Prednost proizvoda iz linije Kompakt je mogućnost napajanja iz dva izvora, kao i mogućnost rednog povezivanja više uređaja u nizu.

Modularne utičnice

Za površinu se može pričvrstiti klizajućim plastičnim fiksatorima ispod stola ili montažom sa gornje strane ploče što ga uz Slim Cover izdvaja od većine dostupnih uređaja te vrste.

Kompakt je pre svega namenjen klasičnom kancelarijskom radnom mestu jer obezbeđuje potreban broj strujnih i sve potrebne data utičnice za mobilne uređaje sa gornje strane stola, kao i dodatne energetske utičnice ispod radne površine stola za stacionarne uređaje: monitori, desktop, nettop računar, zvučnici, telefon, ruter, štampač.

Modularne utičnice

Kompakt daje ključni doprinos sigurnom i bezbednom prenosu podataka i održavanju reda i higijene prostora uz pomoć mrežnog nosača kablova u koji se svi dovodni kablovi deponuju i tako uklanjaju sa poda, iz vidokruga, neželjenog dodira i prašine.

FLIP UP PULL – FLIP UP PUSH

Jedinstven uređaj za sve površine sa zamenjivim komunikacionim modulima. Omogućava da sav višak kablova sa stola smestite kroz otvor ispod. Jednostavna montaža i upotreba. Kada je uređaj u upotrebi i van nje poklopac treba da bude zatvoren jer zaklanja, čuva i pruža visok nivo zaštite od prašine i tečnosti.

Modularne utičnice

Odličan je za viseće delove kuhinja, za kancelarijske stolove i konferencijske sale.

FRAME

Frame je elegantno rešenje koje omogućava više energetskih i komunikacionih utičnica u površini stola, police, noćnog stočića ili drugim površinama.
Utičnice ugrađene u ram od nerđajućeg čelika odišu dugovečnošću i klasom.

Modularne utičnice

Spoljna ivica rama je spuštena tako da bude nežna na dodir i da drugi predmeti mogu lako kliziti preko.

Pogledajte kompletan asortiman modularnih uređaja u Pinoles online katalogu ili nas posetite u našem salonu u Južnom bulevaru 2.

 

Objavljeno: maj 2023.