Modularni sistemi Volpato Stili

 Jednostavno i elegantno

Kada je u pitanju uredjenje enterijera, dekoracija stana ili izgled bilo kog komada nameštaja, čak i onih malih predmeta koji su tu da isprate i naglase sve pozitivne strane našeg enterijera, ukusi su različiti.

Police za opremanje doma danas su dostupne u brojnim varijantama, oblicima i bojama i zato sve više biramo police koje su proizvedene po meri. Upravo iz tog razloga, Volpato Stili modularni sitem pruža mogućnost kreiranja i organizovanja prostora za odlaganje, unikatnog dizajna i bezbroj preostalih konfiguracija za svaki kutak vašeg doma.

Stili Volpato je fleksibilni sistem polica, koji se odvaja od tradicije, a ističe se po svojoj svestranosti i slobodnom uređenju ambijenta. Ovaj sistem odlično osmišljenog dizajna možete koristiti skoro u svakoj prostoriji. Njegova modularnost vam omogućava da elemente i police postavite onako kako želite i baš onako kako vama odgovara. Lako se sklapa i ima širok spektar mogućnosti za upotrebu u stambenim i poslovnim prostorima.

U stambenom kontekstu, na primer u vašem dnevnom boravku, možete kreirati biblioteku ili  policu za TV. U spavaćoj sobi možete kreirati garderobni ormar ili paravan kojim možete podeliti prostor na više delova, dok u hodniku možete kreirati policu za odlaganje obuće i svakodnevnih predmeta.

Modularni sistemi Volpato Stili – Jednostavno i elegantno

U komercijalnom kontekstu, Volpato Stili može poslužiti kao polica za izlaganje proizvoda u prodavnicama ili  odlaganje stvari u kancelarijskim prostorima.

Glavna prednost Stili Volpato sistema je način na koji su elementi međusobno povezani. Ideja je da nema fiksne veze među delovima, zbog čega se ovaj sistem prilagođava svakom enterijeru, u smislu visine i dubine prostora. Montaža je jednostavna i zahteva samo odvijač i ključ, a dizajn je sofisticiran i izuzetno čist zahvaljujući odsustvu vidljivih rupa i šrafova.

Modularni sistemi Volpato Stili

Dostupan u verziji za pričvršćivanje na zid ili plafon, Stili je prilagodljiv mnogim potrebama prostora. Zahvaljujući materijalima i elegantnim završnim obradama, omogućava maksimalnu estetsku fleksibilnost.

Sistem se sastoji od metalne konstrukcije i pruža mogućnost kačenja drvenih i staklenih polica, elemenata za fiokare, garderobnih šipki, liftera i profila za rasvetu.

Modularni sistemi Volpato Stili

Vizualno je nenametljiv i čvrste strukture, a zbog minimalističkog karaktera Volpato Stili se jednostavno uklapa i sa drugim elementima u enterijeru.

Prema tradiciji brenda Volpato, modularni sistem polica Stili karakteriše čist, prefinjen i funkcionalan dizajn. U kombinaciji sa čvrstim materijalima i brzom i lakom montažom, garantuje veliku svestranost i izuzetan estetski rezultat.

Objavljeno: april 2024.