Nameštaj po meri

Rešenje u uređenju enterijera

Dom predstavlja jedinstveni odraz onoga ko u njemu živi i provodi određeno vreme, stoga je potrebno urediti ga po svom ukusu. Najjednostavnije rešenje ovog problema je izrada nameštaja po meri.
Nameštaj po meri nudi odličan način da istaknete lični osećaj za stil u svom domu, pružajući kvalitetno, funkcionalno i savršeno rešenje iskorišćenja prostora. Nameštaj po meri jeste savremeni način opremanja stana, koji, pored funkcionalne strane, vašem domu pruža jedinstvenost i originalnost.

Kada je izrada nameštaja po meri u pitanju, veoma je važno da su mere koje se uzumaju apsolutno precizne. Neophodan je plan, vodeći se maksimalnim iskorišćenjem prostora i mogućnostima koje dom pruža. Pored toga što prati dimenzije vašeg prostora, izrada nameštaja po meri pruža prednost u smislu odabira materijala od koga želite da napravite komadni nameštaj.

Nameštaj po meri

Širok izbor stilova, tehnička i estetska rešenja pružaju mogućnost personalizacije vašeg doma.

Kako bi se uređenjem enterijera dobila jedna skladna celina, neophodno je uklopiti svaki detalj. Nakon otkrivanja vašeg stila i izbora komadnog nameštaja, sledi odabir odgovarajućih materijala i boja.

Za pločasti nameštaj po meri se najčešće koriste medijapan, furnir ili univer u kombinaciji sa raznim materijalima kao što su metali i staklo.
Kombinovanjem različitih nijansi i struktura materijala postići ćete jedinstveno rešenje u dizajnu enterijera.
Prirodni dekori drveta već dugi niz godina zauzimaju značajno mesto u opremanju. Poslednjih godina, sve popularnijii trend čine dekorativne zidne obloge, koje se mogu primenjivati i kao frontalni deo nameštaja. Zidne obloge vašem domu nude otmen i upečatljiv izgled.

Nameštaj po meri

Toplina i izražena struktura najfinijeg furnira, kao što je TECHNO FURNIR ORAH S6P13, pruža neophodan kontrast u kombinaciji sa pastelnim tonovima mat strukture, čineći ih nezaobilaznim izborom prilikom opremanja doma.

Boje u enterijeru

S obzirom da ljudi traže harmoniju na mestima gde provode največi deo dana, topli tonovi su neizostavni izbor, unoseći neophodan balans u vaš dom.

Nameštaj po meri

Odabir jarkih boja, poput brilijant žute U114 ST9 ili cink žute 134 BS, je hrabar i moderan izbor, koji će promeniti lice vašeg životnog prostora. Unesite delić sunca u vaš dom, kombinovanjem jarkih boja sa čvrstim sivim tonovima, kao što su Arkopa antracit mat 1956 ili Kronospan antracit ultra mat 164 UM / BS.

Crni dekori različitih tekstura su godinama prisutni u trendovima dizajna enterijera. Sve  češće se pojavljuju na površini, kreirajući elegantan kontrast u modernom dizajnu.

Nameštaj po meri

U pravilnoj upotrebi i kombinaciji, crna boja i njene nijasne, daju prostoriji bogat izgled.

Jednobojni dekori su minimalistički skladni i dobro se uklapaju sa drugim dekorima, doprinoseći da vaš dom odiše mirom i toplinom.

Nameštaj po meri

Siva boja je savršeno rešenje za stvaranje mirne atmosfere, unoseći osećaj reda i čistoće.

Uređivanje vašeg doma je proces koji zahteva vreme, novac i veliku dozu posvećenosti. Kako biste dobili skladnu celinu u kojoj ćete se osećati prijatno, svaki detalj treba biti savršeno isplaniran i uklopljen. Da biste to postigli, jedan od najboljih izbora je izrada nameštaja po meri. Idealno rešenje za vaš dom, jer omogućava savršenu organizaciju i maksimalno iskorišćenje i uređenje prostora, a u skladu sa vašim stilom.

Nameštaj po meri

Prednost komadnog nameštaja po meri je ta da sami birate kvalitet i dizajn, kao i da se savršeno uklapa u prostor koji uređujete.