Neobičan dizajn uz OSB ploče

Od krovnih konstrukcija do potpuno novog i moderno-opremljenog nameštaja. Iako primarno osmišljene kao proizvod koji u svojoj upotrebi ostaje skriven unutar konstrukcija, OSB ploče postale su asocijacija za pristupačan i pouzdan materijal koji doprinosi neobičnom, toplom izgledu vašeg prostora.

Čvrste a opet lagane, OSB ploče su sačinjene od unakrsno postavljenih drvenih ljuspica i mogu se reciklirati u celosti.

Neobičan dizajn uz OSB ploče

Ovaj prošarani drveni materijal dodaje neobičan, šarolik izgled i pomalo industrijsku, nedovršenu estetiku na potpuno jedinstven način.

Čak i pored otpornosti na savijanje i deformisanje, OSB se ističe kao dobra opcija za akustičnu i toplotnu izolaciju. Uz sva prethodno navedena svojstava i prednosti, OSB je ekološki bolji izbor i potpuno isplativ materijal, štedeći i vreme obrade i troškove.

Mogućnosti dizajna enterijera uz OSB ploče su velike.

Dajući im potpuno novu primenu, fokus dizajna se preusmerava na njihovu jednostavnost i skromnost. Mogućnosti dizajna enterijera uz OSB ploče su velike. Dajući im potpuno novu primenu, fokus dizajna se preusmerava na njihovu jednostavnost i skromnost.
U ulozi dekoratinog motiva, OSB ploča se može kombinovati sa drugim materijalima, bilo da su drveni ili ne, dajući enterijeru nov specifičan izgled

Neobičan dizajn uz OSB ploče

Za one koje misle izvan kutije, postoji opcija sa raznim modernijim motivima i geometrijskim šarama.

Zahvaljujući pristupačnosti i izdržljivosti OSB-a, njegova primena je sve češća i u enterijeru. Prateći trendove ’’pop-up shops’’, dizajneri enterijera se neretko odlučuju za izgled koji im nudi OSB ploča.

Neobičan dizajn uz OSB ploče

Zanimljiva i neobična tekstura OSB-a čini ovaj materijal sve popularnijim, pretvarajući tako jedan jednostavan materijal u moderan estetski element koji daje šarm vašem enterijeru.

Odlična ponuda OSB ploča u Pinoles asortimanu

U našem asortimanu nalaze se OSB ploče koje dolaze od premium brenda Kronospan.

Pozicionirali smo se kao domaći brend koji donosi svetske trendove i ujedno kao najbolji distributer za mnoge materijale. O našem uspešnom poslovanju svedoči i duga tradicija od 24 godine, dok nam je za to vreme mnogo kupaca ukazalo poverenje.

Kvalitet materijala je nešto što nam je najbitnije, tako da kupujući kod nas dugotrajno ulažete u svoju budućnost.

OSB ploče – cena materijala je povoljna i kvalitet zagarantovan
Cene OSB ploča variraju u zavisnosti od nekoliko faktora, među kojima su najvažniji:

  • debljina ploče;
  • dimenzije ploča;
  • kvalitet ploča.

Cena OSB ploča prema tome zavisi od toga koliko je materijala potrebno uložiti zbog dimenzija i gustine iverja kao osnovnog gradivnog elementa.Bez obzira za koju debljinu i dimenzije se odlučite kada su u pitanju OSB ploče, prodaja se vrši u našem odlično opremljenom salonu u Južnom bulevaru broj 2. Ovde ćete dobiti vrhunsku uslugu našeg stručnog osoblja i odgovore na sva pitanja o karakteristikama i nameni materijala.

Prodaja OSB ploča i drugih materijala će uz ovakav profesionalan pristup biti na obostrano zadovoljstvo.

Obezbedili smo besplatan parking za posetioce, rampu za invalide za jednostavniji pristup, dok su vaši ljubimci više nego dobrodošli.

Pozivamo vas da nas posetite, lično se uverite u kvalitet izloženog materijala i odaberete OSB table u skladu sa vašim potrebama!

Objavljeno: februar 2023.