Oduzmite da biste dodali

Jedan klizač višestruke mogućnosti – GRASS Dynapro

Estetika i funkcionalnost je većini ljudi ključni element kojim se vode kada je dizajn kuhinje u pitanju.

Dynapro Grass podgradni  klizači su pravo rešenje za svaki komad nameštaja pri čemu nude savršeno kretanje, visoku stabilnost, preciznost i izuzetnu udobnost rada.

Jedan klizač višetruke mogućnosti

Potpuno sinhronizovani klizači omogućavaju tiho, nečujno otvaranje fioka, dok radne karakteristike Dynapro klizača ostaju nepromenjene čak i u slučaju velikih opterećenja. Na taj način dobijate dragocen prostor za odlaganje u svim stambenim jedinicama.

Bilo da su u pitanju površine bez ručica, visoki frontovi ili široke fioke ovi klizači nude neograničene mogućnosti u realizaciji brojnih ideja u enterijeru.

Kada je uređenje prostora u pitanju, nikada ne možete biti sigurni kada će kreativna inspiracija doći. Ponekad je lepo osloniti se na proverene i istinite principe.

Grass Dynapro je jedan od vodećih sistema skrivenih klizača sa integrisanim uređajem za podešavanje visine, bočne strane i nagiba, kao i opcionom funkcijom podešavanja dubine koja se može naknadno ugraditi.

Sva podešavanja su bez alata, lako dostupna i jednostavna za rukovanje.

ODUZMITE DA BISTE DODALI ODUZMITE DA BISTE DODALI

Jedan klizač više opcija

Dynapro klizači pojednostavljuju dovoljno komplikovan svet oko nas.

Jedan klizač pruža vam više opcija i mogućnosti, pa dizajneri nameštaja uz Dynapro klizače mogu dati slobodu svojoj kreativnosti.

Kada se koriste su u paru sa Vionaro stranicom dobijate  metalnu fioku sa izuzetno tankim stranicama – 13mm, a kada se upari sa drvenom fiokom dobijate tradiciju u najboljem izdanju.

Dynapro klizači za drvene i metalne fioke kombinuju funkciju i udobnost.

Klizač višestruke mogućnosti

Grass Dynapro klizač – 5u1

  1. Dynapro soft close klizač + drveni korpus = drvena fioka sa mekim zatvaranjem.
  2. Dynapro soft close klizač + tipmatic mehanizam+ drveni korpus  = drvena fioka sa mekim zatvaranjem i otvaranjem potiskom na front.
  3. Dynapro soft close klizač +  Vionaro stranica = metalna fioka sa mekim zatvaranjem.
  4. Dynapro soft close klizač + tipmatic mehanizam+ Vionaro stranica = metalna fioka sa mekim zatvaranjem i otvaranjem potiskom na front.
  5. Dynapro soft close klizač + drveni korpus  (veća nosivost).

Klizač višestrukih mogućnosti

Objavljeno: jul 2022.