Grass KINVARO D – Mehanizam za bife vrata

Grass Kinvaro mehanizmi nude savremeni izgled i odličnu funkcionalnost. Sabilno i pouzdano kretanje, sa lakom i tihom primenom i ergonomskim dizajnom.

Kinvaro predstavlja primer inovacije za pristupačno, funkcionalno kretanje.

Grass KINVARO D – Mehanizam za bife vrata

Minimalistički dizajn, maksimalna funkcionalnost.

Tri odlična Grass proizvoda čine jedinstvenu kombinaciju prvoklasne izrade i inovativne tehnologije.

Kinvaro D u kombinaciji sa Tiomos sistemom šarki za preklopna vrata omogućuje otvaranje vrata na dole, dok Dynapro tablarni klizač funkcioniše kao polica na izvlačenje.

Grass KINVARO D – Mehanizam za bife vrata

Na ovoj slici predstavljena je kombinacija tri odlična Grass proizvoda: Kinvaro D mehanizam za bife vrata, Tiomos šarke za preklopna vrata i Dynapro tablarni klizač. Ova jedinstvena kombinacija pruža prvoklasnu izradu i inovativnu tehnologiju za optimalnu funkcionalnost.

Mehanizam za bife vrata Kinavro D sa podesivom sajlom predstavlja spoj savršene funkcionalnosti i minimalističkog dizajna.

Ovaj mehanizam može da se postavi na obe strane elementa, horizontalno ili vertikalno i čak okrene za 90 stepeni. To omogućava optimizaciju prostora, što je naročito značajno u plitkim elementima. Šarke za preklopna vrata Tiomos sa integrisanim usporivačem osigurava da je otvoreni front u ravni sa osnovnom pločom svaki put.

Dynapro tablarni klizač pruža rešenje za skladištenje ili dodatni prostor, ne samo u kuhinjama već i drugim mestima sa ograničenim prostorom za rad. Ove klizače odlikuje jednostavna montaža, nosivost od 40kg i mogućnost upotrebe u svim životnim prostorima.

Grass KINVARO D – Mehanizam za bife vrata

Grass Kinvaro D stvara estetski čiste linije, minimalistički izgled i lak pristup sadržaju ormarića. Neupadljiv dizajn ovog mehanizma omogućava njegovu primenu za bilo koju vrstu nameštaja.

Za sve koji žele da unaprede funkcionalnost i dugotrajnost svojih fioka, naša pažljivo odabrana ponuda okova za fioke nudi idealno rešenje. Istražite ponudu i otkrijte raznovrsna rešenja. Sve što vam je potrebno dostupno je na nekoliko klikova – poručite online i osigurajte da vaše fiokare rade besprekorno!

Kupovinu okova za fioke kod nas možete obaviti na dva načina, dok je na vama odaberete onaj koji vam je pristupačniji – online ili na licu mesta.

Objavljeno: maj 2024.