Modularne utičnice

Savršeni završni detalji u vašem domu i poslovnom prostoru

Kako se trendovi u dizajnu enterijera menjaju, postaje sve važnije da se praktičnost i stil detalja vizuelno uklopi u prostor i u njega unese dinamiku i osećaj povezanosti sa celinom. Jedna od inovacija u njegovom uređenju je upotreba utičnica ugrađenih u nameštaj, među kojima su najpopularnije modularne utičnice u radnoj površini.

Sa modularnim sistemom utičnica proizvođača Gtv imate priliku da sve priključke za prenos podataka koji su vam neophodni za neometan rad uklopite u isti vizuelni stil i ujedno izbegnete gomilu neurednih i nepotrebnih kablova.

Izbor onoga što će biti postavljeno u modul je veliki: od standardnih utičnica, USB punjača, HDMI ulaza-možete ih kombinovati po vašoj potrebi. 

Fleksibilnost ovih sistema donosi praktično neograničene funkcionalne i estetske mogućnosti.

Najveća prednost ovog sistema je mogućnost da se u jednom okviru nađu moduli različite namene. Tako se na primer na poziciji pored kreveta u spavaćem prostoru u jednom okviru mogu naći pored strujna utičnice i  USB priključak za punjenje mobilnih uređaja.

Modularne utičnice dizajnirane su da se lako montiraju direktno u ploče stola i otvaraju po potrebi.Prema tipu ugradnje mogu se podeliti u dve grupe:vertikalne i horizontalne.

Glavne karakteristike su:

  • laka i brza ugradnja
  • ušteda prostora
  • jednostavna i praktična montaža u sve vrste materijala
  • ne narušavaju estetiku i izgled njihovim prisustvom
  • visoka funkcionalnost
  • dostupne su u crnoj,sivoj i beloj boji