Odvažna jednostavnost za nameštaj po meri

Noge za nameštaj

Društvene mreže su zadnjih godina postale neiscrpno mesto inspiracije kada je reč o uređenju enterijera. Postoje brojni trendovi koji zaista mogu inspirisati i podstaći svakoga od nas da za svoj dom izabere nešto posebno, bez puno uloženog vremena i truda.


   

Stari-novi trend izrade, preuređenja, redizajna ili kreiranja ličnih predmeta postaje još popularniji. Zaista ne morate imati prostor i garažu prepunu alata kako biste sami napravili sto po meri ili drugi komad nameštaja koji vam je potreban. 

Samostalna izrada stola ili komode može biti jednostavan zadatak i valja napomenuti onaj najvažniji benefit koji dobijate – nameštaj po vašoj meri i po meri vašeg prostora. Ovako urađeni stolovi ili komode neretko su i finansijski isplativiji od gotovog nameštaja koji je dostupan na tržištu. A ponuda materijala, nogu za stolove, komode i drugi nameštaj svakako je šarenolika i kao takva zadovoljiće baš svačiji ukus.

Dovoljno je da vodite računa o stilu koji dominira prostorom kako bi se vaš nameštaj po meri uklopio u postojeći dizajn. Neke kombinacije nogu i ploča mogu biti i efektne, pa tako vaš novi sto može preuzeti centralnu ulogu u enterijeru.

Zbog svog prefinjenog i prozračnog dizajna, model Arto itekako opravdava onu dekorativnu funkciju nogu. Posebno je istaknut trend korišćenja ovog modela za trpezarijske, kao i za radne stolove. Posebno dobro izgledaju u kombinaciji sa površinama koje su malo deblje poput betonskih ili drvenih dekora.