Stvori svoj prostor

Ideje za uređenje garderobera

Savremeni enterijeri oduševljavaju svojim izgledom-ne samo svojim dizajnom nego i dimenzijama koje se savršeno uklapaju u prostor. Sa nameštajem po meri možemo sve nedostatke jednostavno pretvoriti u prednosti! Možemo iskoristiti svaku prostoriju i stvoriti od doma skladnu celinu gde je sve prilagođeno našim željama u pogledu materijala, boja i dizajna.

Uređenje unutrašnjosti nameštaja po meri ne mora uvek da bude izazov.

Dodatna oprema ,koja nije vidljiva,nudi beskrajan izbor rešenja dizajniranih da optimizuju prostor i olakšaju savršeno uređenje nameštaja.

Mi vam nudimo nekoliko praktičnih rešenja za odlaganje u garderoberima.         
Iz naše ponude izdvajamo GTV garderobni program sa kojim, pažljivim odabirom opreme i pametnim funkcionalnim rasporedom dobijate garderober po vašoj želji.

Najprivlačnije u ovakvim ormarima su namenske police i sistemi za odlaganje – izvlačne vešalice za pantalone, kravate, kaiševe, organizatori za odlaganje sitnih stvari, korpe, fioke, garderobni lift.

Savršeno isplanirana unutrašnjost garderobera, večita problematika za sve žene, ali i mnoge muškarce

Fioka za dodatnu opremu je praktična i pomaže vam da organizujete male predmete – nakit, satove, kaiševe, leptir mašne, itd. Ova fioka je izradjena od visokokvalitetnih materijala i dolazi sa malim namenskim pregradama. Fioke imaju mehanizam za potpuno izvlačenje i tiho zatvaranje koja garantuje udobnost njihove upotrebe.

Nijedna garderoba ne može biti potpuna bez izvlačne vešalice za pantalone. Vešalica ima uklonjive prečke sa završnom obradom protiv klizanja, takođe sa mehanizmom sa potpunim izvlačenjem i tihim zatvaranjem.

U garderobi je svakako potreban i prostor za obuću. Za svaku vrstu cipela dostupne su izvlačne police u dve varijante – mrežaste i metalne. Police su opremljene klizačima sa potpunim izvlačenjem i mekim zatvaranjem.

Garderoberi se mogu opremiti i garderobnim liftom pomoću kog možete spustiti odeću koja je visoko okačena.Na taj način se omogućuje dobro uređenje gornjeg dela visokog ormara.Sve to pomaže da se ormar sa lakoćom koristi-da bude pregledniji, organizovaniji i da lakše održavate njegovu urednost.

Funkcija i estetika  uvek idu zajedno, stoga  je garderobere neophodno i dodatno osvetliti. Rasveta ugradjena u ormar neće ometati otvaranje ormara i omogućiće vam da lakše uredite svoje stvari i odeću.

Objavljeno: decembar 2021.