Organoid zidne obloge

Sadržaj

Organoid površine za oblaganje zidova predstavljaju inovativno rešenje koje spaja estetiku i funkcionalnost, dodajući svakom prostoru jedinstven karakter. Ovi materijali inspirisani prirodom pružaju poseban vizuelni efekat, istovremeno dodajući sofisticiranu teksturu prostoru.

Površina je sačinjena od pravog aplskog sena, šarenog cveća, lišća, mahovine, kafe ili vune, koji su kombinovani sa specifičnim vezivima. Ovom kombinacijom dobijamo unikatne površine koje oživljavaju prostor i predstavlja idealan izbor za oblaganje zidova u prostorijama gde se želi postići harmoničan spoj sa prirodom.

Organoid zidne obloge

Organoid površine za oblaganje zidova predstavljaju moderno rešenje koje spaja estetiku, funkcionalnost i ekološku osvešćenost.

Njihova sposobnost da transformišu prostor i unesu prirodnu harmoniju čini ih atraktivnim izborom za one koji traže inovativna rešenja u uređenju enterijera.

Lavanda

Korišćenjem lavande kao zidne obloge u enterijeru, stvaramo opuštajuću atmosferu, smanjujemo stres i ankcioznost. Ova ekološki prihvatljiva obloga ručno je obrađena i zahvaljujući njenoj lanenoj podlozi ima svojstva regulacije temperature, poništavanja buke i vlage, podržavajući na taj način prirodnu i zdravu klimu u zatvorenom prostoru.

Kafa

Prirodne arome kafe u kombinaciji sa svojim izgledom su veganska i ekološki prihvatljiva alternativa dizajnerskim elementima sačinjenim od prave kože. Tamno braon nijanse i energečan miris kafe, stvaraju potpuno jedinstvenu atmosferu i prostor koji stimuliše naša čula. Podloga materijala koja je veoma takna i fleksibilna, pruža mogućnost nanošenja na različite površine.

Mahovina

Sa ovom šarenom zelenom površinom sačinjenom od prave mahovine, unosimo šumske elemente u životni prostor. Mešavinom zelene i svetlozelene mahovine, prostor poprima elemente prirode, koji svojim svojstvima regulišu vlagu, stvarajući osećaj svežine u vašem enterijeru. Pažljivo očišćen, a potom i obrađen materijal, čini da ova površina zadrži sva svoja svojstva i nakon sušenja i obrade.

Objavljeno: decembar 2023.