Oživite svoj prostor uz inovativni sistem fioka – Nova Pro One

Jedinstven stil, savremena inspiracija!

Pažnja posvećena detaljima i prefinjen dizajn stvaraju dinamičan i kreativan prostor u kome je sve moguće. Uređenje doma je vrlo zahtevan i izazovan posao, kome treba pristupiti promišljeno, funkcionalno i praktično. Pronalazak odgovarajućih komada nameštaja, materijala, boja, kao i stila kojima će se stan ili kuća pretvoriti u oazu, prilagođenu sopstvenim ukusima i ukusima ostalih članova porodice i vašem načinu života, nimalo nije jednostavan.

Nameštaj po meri nudi bezbroj mogućnosti.

Oživite svoj prostor uz inovativni sistem fioka – Nova Pro One

Najveća prednost izrade nameštaja po meri je izostavljanje standardizovanih rešenja koja ne bi bila u skladu sa vašim prostorom ili ukusom.

Odabirom nameštaja po meri ćete dobiti unikatne komade koji će odražavati vaše potrebe – osim željene estetike, dobićete i  potrebnu funkcionalnost.

Hrabre vizije Grass-a rezultovale su fascinantnim novitetima i proizvodima koji menjaju tržište. Na taj način Grass je postao poznati vodeći stručnjak za okove. Svojim asortimanom pozicionirali su se kao vizionari na tržištu okova. Grass se zalaže za vizionarski razvoj, vrhunski kvalitet, tehničku preciznost, progresivan dizajn i odgovornu zaštitu životne okoline.

Oživite svoj prostor uz inovativni sistem fioka – Nova Pro One

 

Nova Pro One – Novi dizajn fioka

Ugaona površina novog dizajna fioka praktično služi kao reflektor svetlosti, dajući vašim fiokama divan novi izgled.

Oživite svoj prostor uz inovativni sistem fioka – Nova Pro One

Nova Pro One je odličan sistem fioka za koji možete očekivati da će savršeno raditi od prvog dana.

To je ono što podrazumevamo pod pouzdanim performansama – dokle god nameštaj traje.

Ovaj sistem fioka odlikuje izuzetno lako otvaranje, odlične radne karakteristike, minimalni otklon fioke i izuzetna pouzdanost.  Nova Pro One je novitet sa posebnim karakteristikama. Kao i kod Nova pro scala fioka, u pitanju je jednodelna stranica fioke od čistog metala, bez plastičnih elemenata. Sve komponente su međusobno povezane korišćenjem najnovije tehnologije laserskog zavarivanja.

 

Novi Pro One komforni sistemi

Zahvaljujući mehanički sinhronizovanim kliznim šinama Nova Pro One se kreće bez nametljive buke ili otpora. Čini se da nečujno lebdi. Ovaj elegantno glatki pokret čini otvaranje i zatvaranje Nova Pro One fioka posebnim iskustvom.

Oživite svoj prostor uz inovativni sistem fioka – Nova Pro One

Nova Pro One fioke bez ručki otvaraju se laganim pritiskom ili zatvaraju blagim prigušivanjem ili oboje u kombinaciji.

Grass sistemi sa svojim dokazanim iskustvom, čine otvaranje i zatvaranje vaših fioka jednostavnim i praktičnim.

 

Otkrijte revoluciju u bojama – Održive površine za fioku sutrašnjice

Boje i površine igraju posebnu ulogu u percepciji Grass sistema fioka. One imaju značajan uticaj na njihov efekat, izazivaju emocije i asocijacije koje dovode do nesvesnih reakcija. Svaki pojedinačni premaz mora da opravda ovaj poseban značaj boja i površina. Jedinstvene površine visoke tehnologije čine da svet izgleda malo šarenije i otvaraju nove mogućnosti u dizajnu nameštaja. Takođe, Grass asortiman boja postavlja nove standarde sa ekološke tačke gledišta.

Oživite svoj prostor uz inovativni sistem fioka – Nova Pro One

Nova Pro One nudi nove vrste praškastih premaza i visokotehnološke površine za veću zaštitu od klimatskih uslova.

Korišćenjem ekološki prihvatljivih prahova visokih performansi i tehnologije niske temperature koja štedi energiju, svaka pojedinačna fioka obezbeđuje veću održivost. Podrazumeva se da sve površine imaju zaštitnu funkciju, da su otporne na habanje, otporne na ogrebotine i otporne na kućne hemikalije.

 

Nova Pro One Grass nije samo sistem za skladištenje, već je i umetničko delo koje unapređuje estetiku vašeg prostora.

Nova Pro One se može kombinovati sa Tavinea unutrašnjim dodacima.

Oživite svoj prostor uz inovativni sistem fioka – Nova Pro One

Bez obzira da li više volite kompaktni asortiman Nova Pro One ili raznovrsnost Nova Pro Scala, jedinstvena Nova Pro platforma vam omogućava da kombinujete oba sistema za maksimalnu raznolikost.