Pametno dizajniran garderober

Lifteri za garderobu

Da bi garderober bio praktičan, dobro je unapred voditi računa o njegovom dizajnu.

Namenjen je za odlaganje odeće, obuće, raznih dodataka (tašne, kravate, kaiševi, nakit) i zbog toga je neophodno da u njemu budu smeštene police, vešalice, fioke, nosači. Dodatna oprema, koja nije vidljiva, nudi beskrajan izbor rešenja dizajniranih da optimizuju prostor i olakšaju savršeno uređenje nameštaja.

Uređenje praktičnog i istovremeno elegantnog garderobera ne mora biti nimalo teško, naročito kada koristimo dobro dizajniranu dodatnu opremu poljske kompanije GTV.

Pametno dizajniran garderober

U ormanu često čuvamo ne samo odeću, obuću ili nakit, već i posteljinu, ćebad, daske za peglanje ili čak usisivač.

Udoban i praktičan ormar je pre svega onaj koji je dizajniran u skladu sa našim potrebama. Stoga, pre izrade, trebalo bi da odgovorite na nekoliko pitanja, uključujući sledeća:

  • koliko je polica potrebno i koja je njihova visina
  • koja je dužina garderobna cev
  • koliko fioka ili korpi na izvlačenje će biti potrebno za skladištenje

Opremu za garderobu je najbolje izabrati tako da se iskoristi sav raspoloživi prostor.

U donje delove garderobera možete ugraditi police, fioke ili posebne izvlačne korpe za garderobu. U višim delovima ormana koji su teško dostupni, a savršeni su za kačenje duže odeće poput zimskih kaputa i jakni, možete  da ugradite lifter za garderobu.

Pametno dizajniran garderober

Pomoću liftera dovoljno je da posegnete za ručkom i dobićete pristup odeći koja „visi” sa plafona.

Pinoles u ponudi ima lifter koji je dostupan u dve varijante boja (hrom-crna i hrom-bela) i tri varijante širine (45cm-60cm, 60cm-83cm, 83cm-115cm) sa mogućnošću podešavanja.

Mehanizam liftera može izdržati opterećenje do 8 kg.

Pametno dizajniran garderober

GTV lifter je  oprema za gornje delove ormana, kojima svakodnevno nemamo slobodan pristup. Obezbeđuje lak i jednostavan  pristup odeći spuštanjem šipke sa ručkom.

Objavljeno: novembar 2022.