Pinoles na Sajmu nameštaja i repromaterijala

Prezentacija na Sajmu

Za sve one koji nisu mogli da nas posete prošle nedelje, na Sajmu nameštaja i repromaterijala, slikama prenosimo delić materijala i okova koje smo promovisali.

Šper ploča topola – Derula

Uz pomoć tima arhitekata iz studia Modelart arhitekti izradili smo klupe od šper ploče topole koje su bile atrakcija kako za mlađe, tako i straije kolege i sugrađane. Digitalnu pripremu za konstrukciju ovih klupa izradio je studio Modelart, dok je Pinoles završio obradu na CNC mašini. Korišćeni materijal je šper ploča topola, debljine 15mm, proizvođača Derula.

Okovi – Hettich

Pinoles je od sajma krenuo sa distribucijom okova, renomirane nemačke firme Hettich, koja ima tradiciju dugu čak 125 godina. Ručice, šarke, fioke, klizni mehanizmi, ispune za elemente…od sada možete naći i u našem maloprodajnom objektu u Južnom bulevaru 2

Ekstrudirana iverica – Sauerland Spanplatte

Osnovna namena ekstrudirane (ili šuplje) iverice je proizvodnja vrata. Nezamenljiva je za kvalitetna i sigurna vrata, ali mi smo je prikazali u potpuno drugoj nameni, kao frontalnu stranu pulta.

Oplemenjena iverica – Saviola

Ekskluzivni dekori oplemenjene iverice, italijanskog proizvođača Saviola, prate najnovije trendove u dizajnu i opremanju. Dekori klasičnog oraha u 3 nijanse odrađeni su tako da je i vrsnim poznavaocima teško proceniti da li se radi o furniru ili iverici. Trenutno aktuelni industrijski stil zahteva dekore istrošenog betona, kamena, ostataka platna, hladne tonove…a Saviola Portland i Artstone dekori nude baš tu kombinaciju.

Furnirani hrast rustik – Kaltsidis

Furnirani hrast rustik smo izbelili kako bi ga što bolje uklopili sa ostalom kompozicijom na štandu. Pult i centralni sto su dominirali štandom i predstavili lepotu beljenog rustik hrasta na drugačiji način.

Objavljeno: novembar 2017.