EGGER laminatni pod

Za vas smo usavršili klasičan pod

Već više od 20 godina kompanija Egger proizvodi laminatne podove i jedni su od vodećih dobavljača podova vrhunskog kvaliteta u Evropi. Svi koji izaberu Egger laminatne podove dobijaju podove vrhunskog kvaliteta, koji će godinama biti izvor radosti i prijatne atmosfere u svim prostorijama u kojima se postavi.

Egger laminatni pod je vizuelno veoma privlačan i u skladu sa najnovijim trendovima. Pored toga ovaj visokokvalitetan laminatni pod je veoma dugotrajan i svestran.

Kako je ekološki faktor kod podova izuzetno važan, u proizvodnji Egger laminatnih podova koriste se samo sirovine iz održivog šumarstva.

Zato sa Egger laminatnim podom u svoj dom unosite zdrav pod. Ako renovirate svoj stambeni prostor i želite da obnovite podove, videćete da je naš laminatni pod najoptimalnije i najekonomičnije rešenje, uz jednostavnu montažu zahvaljujući patentiranim klik sistemima polaganja podova.

Evo koje su najvažnije prednosti Egger laminatnih podova:

  • Izuzetno otporan i visokokvalitetan laminatni pod
  • Najkvalitetnji podovi za vaš dom zahvaljujući našoj antistatik tehnologiji
  • Aqua+ laminatni podovi su posebno pogodni za vlažne prostorije
  • Prirodni materijali u domu obezbeđuju zdrav ambijent
  • Višestruka primena, pogodan i za stambene i za poslovne prostore
  • Jednostavna montaža laminatnih podova zahvaljujući našim patentiranim klik sistemima polaganja
  • Laminati sa motivima pločica, drveta, betona – široka ponuda dekora za svačiji ukus i za sve stilove uređenja

Nije slučajno što su laminatni podovi toliko popularni među podnim oblogama. Naši laminatni podovi će vas oduševiti svojom izuzetnom funkcionalnošću, izdržljivošću i svojim privlačnim izgledom.

Zahvaljujući  patentiranim klik sistemima za podove, brzo polaganje je moguće čak i na velikim površinama. Postavljanje je jednostavno – kako za stručnjake, tako i za one koji su sami svoji majstori.