Podni laminati za prolećno renoviranje

Kronospan 8155, 5541 i K388

Prolećno renoviranje stana možda nije prva stvar koja vam ovog trenutka pada na um, ali ovo godišnje doba je zapravo odlično za renoviranje vašeg životnog prostora.

Najbolji period za uređenje stana jeste tokom proleća. Kako nema pretoplih niti ledenih dana, ovo godišnje doba savršeno je za sve potrebne radove, kao i manipulaciju nameštajem.

Promene koje se unose u svakodnevnicu često počinju renoviranjem doma – kuće ili stana. Kada se radi o životu u stambenoj zgradi, svaka promena koja se odvija može biti izazov. To ne znači da treba odustati, naprotiv. Važna je samo dobra organizacija, volja, planiranje budžeta i određivanje prioriteta.

Nekada je dovoljno i samo jedan detalj kako bi dobili osveženje doma – Taj detalj može biti i zamena podova. U nastavku teksta predstavićemo Vam nekoliko atraktivnih dekora podnih laminata proizvođača Kronospan.

Laminatni pod APPALACHIAN HICKORY 8155

Dekor je dostupan u debljini 10mm, sa oborenim ivicama, teksture VH, u formatu 1285×123 mm. Predviđen za, kako stambene, tako i javne prostore jer ima oznaku kvaliteta klase 32.

Laminatni pod BEDROCK OAK 5541

Dekor je dostupan u debljini 12mm, sa oborenim ivicama, teksture HC, u formatu 1285×192 mm. Predviđeni za, kako stambene, tako i javne prostore jer ima oznaku kvaliteta klase 32.

Laminatni pod PEWTER SLATE K388

Dekor je dostupan u debljini 8mm, sa oborenim ivicama, teksture OS, u formatu 635×327 mm. Predviđeni za, kako stambene, tako i javne prostore jer ima oznaku kvaliteta klase 32.

Objavljeno: april 2022.