Prezentacija furniranih ploča

U fantastičnom prostoru Fabrika Event centra okupili smo naše drage saradnike,  da prezetujemo novosti i pričamo na temu furniranih ploča i furnira.

Ispred kompanije KALTSIDIS našeg partnera sa kojim sarađujemo već 9 godina, obratio se gospodin Ionanis Kaltsidis.

Prezentacija furniranih ploča

Pričao je o nabavci trupaca, procesu proizvodnje i prerade i mogućnosti fabrike da odgovori na svaki upit i želju klijenta.

Furnirane ploče spadaju u klasike i najelegantnija i najpoželjnija rešenja u enterijeru. Vrlo smo ponosni na našu saradnju sa kompanijom Kaltsidis. Kvalitet robe koju plasiraju i mogućnosti da odgovore na specifične upite kada se radi o furniranim pločama i listovima furnira.

Listovi furnira su relativno skoro našli mesto u našem asortimanu, ali su u opremanjima vrlo značajni. Lager kolekciju furniranih ploča i listova furnira Kaltsidis smo značajno proširili i lako možemo odgovoriti na vaše zahteve. Sve što nije lager program, a u pitanju su specifične vrste u određenom kvalitetu i dimenziji se mogu u kratkom roku dobaviti.

Drugi deo prezentacije bio je posvećen italijanskoj kompaniji 4Design spl.  4Design nudi inovativna rešenja sa tehničkim furnriom i prati trendove u dizajnu enterijera.

Prezentacija furniranih ploča

Techno veneer ploče kompanije 4Design su pravi hit u enterijeru.

Radi se o tehničkom furniru debljine 3 do 6 mm zavisno od modela, koji je apliciran na mdf ploču ili rebrasti mdf. Takve ploče se mogu koristiti kao paneli za oblaganje zidova, frontova nameštaja ili oblaganje stupova, pultova ili bilo kakvih elemenata nameštaja koji imaju neki luk. Izgledaju fantastično i značajno štede vreme i olakšavaju proces izrade.

Sjajan prostor, tema i ljudi osvežili su to popodne, omogućili razmenu informacija, neka nova poznanstva, a i saznanja.

Objavljeno: mart 2023.