„SICAM“ – Međunarodni sajam Pordenone

Susret tehnologije i dizajna

Pordenone je od 18. do 21. oktobra bio domaćin 13. izdanja sajam SICAM. Sajam je bio prepun ideja za međunarodnu industriju nameštaja, koja je sve živahnija i u stalnoj potrazi za inovacijama.

Na SICAM-u, Međunarodnoj izložbi komponenti, dodataka i poluproizvoda za industriju nameštaja. Mogli su se videti svi noviteti proizvoda i tržišni trendovi za buduće kolekcije nameštaja, kuhinja, kupatila i dizajn enterijera.

Svet profesionalaca u industriji koji žele da vide jedni druge i uporede beleške na događajima koji se računaju. Deset hala izložbenog kompleksa je bilo zauzeto, a ove godine je došlo i do novog proširenja izložbenog prostora Hale 8. To je omogućilo da se odgovori na značajan porast potražnje za učešćem koje je ponovo zabeleženo i ove godine.

„SICAM“- Međunarodni sajam Pordenone

Sajam dočekuje najkvalifikovanije profesionalce međunarodnog nameštaja sa stalnim porastom broja posetilaca: više od 8000 kompanija koje posećuju iz 115 različitih zemalja iz celog sveta.

„SICAM“ – Međunarodni sajam Pordenone

Tokom četiri sajamska dana na štandovima je vladala veoma blistava atmosfera.

Ovo izdanje je bilo ispunjeno novim proizvodima predstavljenim u svim oblastima.  Tako se podstakla razmena ideja i projekata između kompanija i gostujućih profesionalaca. Želja za uspostavljanjem novih poslovnih odnosa kako bi se obnovili oni koji su u poslednje vreme bili ograničeni samo na onlajn svet. Pinoles ne propušta priliku da bude u korak sa trendovima i novitetima na svetskom tržištu.
„SICAM“- Međunarodni sajam Pordenone

U iverici je predstavljena evolucija boja u materijalima,a u segmentu okova za nameštaj predstavljene su novine u skladu sa novim trendovima.

SICAM je i ove godine nastavio da beleži rast u pogledu posećenosti, kao i kvaliteta i kompletnosti opreme, komponenti i materijala u ponudi. Datum održavanja sredinom oktobra je savršeno pozicioniranje tokom godine za donošenje odluka i utvrđivanje trendova koji će karakterisati narednu sezonu na velikim svetskim sajmovima nameštaja.

„SICAM“ – Međunarodni sajam Pordenone

„SICAM“ – Međunarodni sajam Pordenone

Pogledajte sajamsku atmosferu SICAM 2022

Objavljeno: novembar 2022.