Sistem modularnih polica

Volpato Stili

Današnji trendovi u nameštaju zahtevaju maksimalno iskorišćenje prostora uz minimalan utrošak vremena i resursa. Stil starih ormana i nameštaja iz ranijih perioda su daleka prošlost u životu moderne porodice. U skladu sa tim, predstavljamo vam Stili – sistem modularnih polica italijanskog proizvođača Volpato.

Sistem modularnih polica

Stili sistemi pružaju neograničene mogućnosti pri samostalnom dizajniranju nameštaja.

Primene mogu biti različite – Stili od poda do plafona može da se koristi u spavaćoj zoni, u dnevnom delu kao biblioteka ili kao pregrada između dva različita prostora. Uz Stili sistem modularnih polica možete stvoriti moderne i savremene prostore za odlaganje za bilo koji deo vašeg doma.

Sistem modularnih polica

Stili se izdvaja po svojoj svestranosti i prilagodljivosti svim prostornim zahtevima.

Dizajniran za jednostavnu ugradnju, modularni sistem polica je strogo testiran kako bi se osigurala trajnost i dugovečnost nameštaja.

Za dodatno poboljšanje izgleda aluminijumskim profilima može se dodati i osvetljenje sa LED trakom, kao i brojni sadržaji uključujući cevi za vešanje odeće i svetleće rešetke. Fioke se takođe mogu dodati nezavisno ili pričvrstiti za sam okvir.

Sistem modularnih polica

Volpato je čuveni italijanski brend koji se bavi proizvodnjom nameštaja i komponenti za nameštaj. Tokom proizvodnje se poštuju pravila i prinicpi ISO standarda, kako bi finalni proizvodi bili što kvalitetniji. U Pinoles ponudi nalaze se artikli brenda Volpato, koje možete pronaći prelistavajući online asortiman ili nas jednostavno posetiti na dobro poznatoj lokaciji, na adresi Južni bulevar 2.

Objavljeno: februar 2023.