Stolovi za bašte i restorane

Kako odabrati restoran za uživanje?
Odlazak u restoran je poput kratkog putovanja. Pored dobre usluge, pića i hrane, najbolji restorani prilagodili su i svoj ambijent potrebama vizuelnog kontakta u stvaranju prividnog izmeštanja iz svakodnevne sredine.
Dizajn enterijera restorana je podjednako važan kao i dizajn eksterijera. Bašte restorana su neizostravan sastavni element, posebno u letnjim mesecima. Sve je veći trend da se bašte koriste tokom cele godine. Za potrebe opremanja takvih objekata se koriste materijali koji su vodootporni, otporni na habanje, UV zračenje. U ponudi Pinoles-a su compact ploče izrađene korišćenjem napredne nano tehnologije italijanskog brenda ARPA koji upravo ispunjavaju sve navedene tehničke karakteristike.

Stolovi za bašte i restorane

Akcenat je na dekorima drveta sa odličnom imitacijom dvne strukture pastelnih tonova, koje daju prirodni efekat i mogućnost kombinovanja sa drugim dekorima i bojama.

Stolovi za bašte i restorane

Kompaktni laminatni stolovi su izdržljivi. U većini restorana, kuhinja i kafeterija žele da budu sigurni da ne moraju redovno da menjaju svoje stolove. Vlasnici žele da koriste svoj restoranski nameštaj što je duže moguće.

U većini restorana, kuhinja i kafeterija žele da budu sigurni da ne moraju redovno da menjaju svoje stolove. Vlasnici žele da koriste svoj restoranski nameštaj što je duže moguće. Kompaktni laminatni stolovi su takođe izdržljivi. Kompaktan materijal i površinska obrada čine ih lakim za čišćenje. Uverite se da mogu da zadrže dobar izgled uz minimalne radove.

Stolovi za bašte i restorane

Jedna od velikih prednosti ARPA Surface-a je to što se lako čisti i što ne zahteva veliko održavanje. Pored toga, njegova antibakterijska svojstva, svestranost i otpornost na različite faktore, kao što su vatra sunčevo zračenje, čine ga savršenim izborom za ovu vrstu primene. Kompaktni mineral ARPA je takođe usaglašen sa svim propisima o upotrebi hrane, pa se materijal može koristiti u kontaktu sa hranom, što ga čini pogodnim za restorane.

Stolovi za bašte i restorane

Kompaktni mineral ARPA je takođe usaglašen sa svim propisima o upotrebi hrane, pa se materijal može koristiti u kontaktu sa hranom, što ga čini pogodnim za restorane.

Ako želite da imate moderan restoran, kafić i  stolovi koji takođe pružaju ekskluzivnost i praktičnost, pozivamo vas da otkrijete sve osobine ARPA kompakt ploca, koje ga čine idealnim za ovaj sektor.

Stolovi za bašte i restorane

Vrednosti koje je brend gajio tokom svih ovih godina odnose se na inovativnost proizvoda i usmerenost ka budućnosti, uz istovremenu pouzdanost koja se pruža potrošačima.

Prodaja Arpa materijala online ili u Pinoles salonu

Pinoles je za svoje potrošače pripremio odličnu ponudu Arpa proizvoda. Kod nas možete pronaći čuveni Fenix materijal visokog kvaliteta, kao proizvod ove italijanske kompanije koja je po tome veoma poznata. Od kompakta brenda Arkopa možete baštenski stolovi od kompakta će ispiniti sve vaše kriterijume.
Osim toga, HPL laminati sa kojima je brend započeo svoje probijanje na tržište. U tome itekako uspeo, takođe se nalaze u našoj bogatoj ponudi. Ukoliko vam je potreban materijal otporniji na spoljna habanja, kompakt ploče marke Arpa su sjajan izbor za vas.

Kompletnu Pinoles ponudu Arpa proizvoda možete pogledati online i obaviti kupovinu digitalno.
Ukoliko ipak više preferirate kupovinu na licu mesta, savetujemo da posetite naš salon u centru grada na adresi Južni bulevar 2. Obezbedili smo parking mesta za naše posetioce, na ulazu se nalazi rampa za lakši pristup osobama sa invaliditetom, a vaši ljubimci su takođe dobrodošli.
Na licu mesta se možete uveriti u kvalitet proizvoda i saznati sve što vas interesuje, a naše profesionalno osoblje je tu da vam pruži sve potrebne odgovore.

Objavljeno: jun 2023.