Tuet nova duboka struktura za dizajn enterijera

Tuet struktura na HPL ploči – made in Italy by Arpa Industriale

I ove godine nas je Arpa Industriale obradovala novitetima – visokokvalitetnim materijalima koji imaju imaju široku primenu u dizajnu enterijera. Predstavljamo vam Tuet – inovativnu reljefnu strukturu na HPL ploči, koju je Arpa kreirala, radi dobijanja intezivnih taktilnih i vizuelnih senzacija za izgradnju inspirativnog nameštaja i prostora. Obuhvatajući svu prefinjenost Arpa stila, nova struktura naglašava doslednost istraživanja, inovacija i trendova u dizajnu enterijera.

Tuet nova duboka struktura za dizajn enterijera

Tuet otkiva harmoniju fluidnih kontrasta, unoseći dodir elegancije i softiciranosti u svaki prostor.

Rebrasti reljefi Tuet-a naglašavaju kontrast između tamnog i svetlog, stvarajući talasastu taktilnu površinu.

Svojim geometrijskim dubokim ritmom, površina stvara osećaj pokreta i istovremeno pruža ravnotežu celokupnoj dizajnerskoj kreativnosti. Reljefna površina podstiče vijugav ples teksture, gde ponavljanje reljefa stvara atmosferu prirodnog blagostanja. Neprekidno ponavljanje talasa stvara eleganciju pokreta, vizuelnu i taktilnu igru, koja prenosi dinamiku okolini.

Tuet nova duboka struktura za dizajn enterijera

U kombinaciji sa modernom rasvetom, tamim i neutralnim tonovima, Vašem prostoru pruža rustičnu i glamuroznu

Svetlost, koja se uranja u talase duboke površine, pretvara svaku scenu nameštaja u delo živih kontrasta. Tuet-ovi talasi se mogu rasporediti u oba smera, favorizujući različite senzacije kretanja prostora. Lako se prilagođava različitim stilovima.

Tuet nova duboka struktura za dizajn enterijera

Tuet rebrasta struktura stvara mekanu i talasastu taktilnu putanju, nalašavajući kontarst između tamnog i svetlog.

Struktura Tuet predviđena je za vertikalne površine i dostupna u dva drvo dekora Caravella Light i Caravell Dark. Dostupna je na HPL pločama debljine 1,5 mm. Može se aplicirati na zidove, kuhinje, komade nameštaja, oblaganje liftova, marina, vozova, javnih ustanova… kao i svaka HPL ploča.

Tuet nova duboka struktura za dizajn enterijera

Istražite Tuet svojim vidom, sluhom i dodirom.

Inovativni Tuet HPL povezuje funkcionalnost sa dugotrajnošću i beskonačnim mogućnostima dizajna.

Kompletnu Pinoles ponudu Arpa proizvoda možete pogledati online i obaviti kupovinu digitalno.

Ukoliko ipak više preferirate kupovinu na licu mesta, savetujemo da posetite naš salon u centru grada na adresi Južni bulevar 2. Obezbedili smo parking mesta za naše posetioce, na ulazu se nalazi rampa za lakši pristup osobama sa invaliditetom, a vaši ljubimci su takođe dobrodošli.

Na licu mesta se možete uveriti u kvalitet proizvoda i saznati sve što vas interesuje, a naše profesionalno osoblje je tu da vam pruži sve potrebne odgovore.

Objavljeno: jun 2023.