Volpato Gola profili

Neograničena stilska i funkcionalna rešenja

Volpato, italijanska kompanija, kroz svoj rad godinama teži da zadovolji visoke standarde kvaliteta i funkcionalnosti u industriji nameštaja. Njihovi proizvodi su rezultat pažljivog istraživanja i inovacija, kako bi kupcima ponudili najbolja moguća rešenja. Volpato takođe pridaje veliku pažnju estetici – njihov dizajn je moderan, elegantan i prilagodljiv različitim stilovima enterijera. Veruju da lepa estetika doprinosi opštem doživljaju prostora i može stvoriti prijatno okruženje za korisnike. Kroz ove napore, Volpato podržava industriju nameštaja nudeći raznovrsna, funkcionalna i estetski privlačna rešenja koja mogu zadovoljiti potrebe različitih kupaca.

Volpato Gola profili

Volpato Gola profili predstavljaju inovativno rešenje za zamenu ručica za nameštaj.

Ovi profili su pažljivo dizajnirani kako bi prostoru pružili dozu luksuza i elegancije. Njihova fleksibilnost omogućava primenu na različitim vrstama nameštaja, uključujući kuhinjske elemente, ormane, kao i kupatilske ormariće.

Volpato Gola profili nude elegantno rešenje za ljubitelje prefinjenih kuhinja bez tradicionalnih ručica. Ova zamena za ručice donosi osveženje prostoru, a nova obrada profila u posebnoj četkanoj zlatnoj boji svakoj prostoriji daje dašak luksuza i elegancije.

Ako preferirate harmoničan izgled, Gola profili u zlatnoj obradi mogu se uskladiti s celokupnim svetlijim ambijentom, pružajući sofisticiranu atmosferu. S druge strane, ukoliko želite da eksperimentišete, ovi profili mogu dodati toplinu prostoru sa hladnim tonovima ili stvoriti hrabar kontrast u odnosu na tamne drvene elemente, doprinoseći tako dinamičnosti i karakteru enterijera.

Profili u zlatnoj boji predstavljaju atraktivan detalj koji može značajno obogatiti izgled bilo kojeg komada nameštaja.

Volpato Gola profili

Zlatna boja nosi sa sobom asocijacije na raskoš i luksuz, pridodajući prostoru dašak elegancije. Ovaj efektni detalj se može elegantno uklopiti s različitim stilovima i materijalima, čineći ga veoma prilagodljivim u dizajnu interijera.

Uz četkanu zlatnu obradu,  Volpato gola profili su dostupni i obradama alu mat, crna mat, bela mat i antracit.

Volpato Gola profili

Prednosti Gola profila

Korišćenje Gola profila donosi niz prednosti kako u malim, tako i u velikim kuhinjama.

  •  Postavljanjem profila iznad vrata ili fioka, oni ostaju skriveni, stvarajući jednostavan i suptilan izgled, što se posebno ceni u kuhinjama gde se naglasak stavlja na minimalizam i čistu estetiku.
  •  Gola profili omogućavaju lagano otvaranje i zatvaranje vrata ili fioka, pružajući praktičnost u korišćenju prostora. Ovaj sistem otvaranja doprinosi jednostavnom i fluidnom funkcionisanju kuhinje.
  •  Bez ručica prostor se vizualno otvara, čineći manje kuhinje prostranijim, a iluzija jednostavnosti pomaže u smanjenju nereda, čineći prostor vizuelno urednim i organizovanim.
  •  U velikim kuhinjama, minimalistički dizajn smanjuje vizuelnu gužvu i stvara utisak prostranosti.

U Pinoles ponudi nalaze se artikli brenda Volpato, koje možete pronaći prelistavajući online asortiman ili nas jednostavno posetiti na dobro poznatoj lokaciji, na adresi Južni bulevar 2.