Volpato kuhinjske sokle – Pravi izbor za vrhunski izgled kuhinje

Autor: Milka Vujanović

Kuhinja je prostorija u domu u kojoj se ne odvija samo, kako mnogi misle, prosta priprema hrane i obedovanje.  U kuhinjama se okupljaju članovi porodice, pričaju se važne priče, a dok se kuva, razmenjuju se i emocije. Kako je kuhinja mesto gde porodica provodi dosta vremena, želimo i da bude estetski efektna, ali i da bude praktična.

Pored pravilnog odabira kuhinjskih elemenata, uređaja i opreme za pripremu hrane celokupan izgled prostorije zavisi i od malih detalja, čak i onih koji se nalaze kod vaših nogu.

Volpato  kuhinjske sokle – Pravi izbor za vrhunski izgled kuhinje

Odabir prave kuhinjske sokle svakako čini razliku.

Ovi komadi se dodaju na dno kuhinjskih ormarića, čineći da izgleda kao da stoje direktno na podu, pri čemu daju kuhinji čvrst izgled. Prekrivaju nesavršenosti i obodne spojeve, skrivaju nogice nameštaja i dodaju estetsku vrednost.

Volpato  kuhinjske sokle – Pravi izbor za vrhunski izgled kuhinje

Među ključnim faktorima pri izboru kuhinjskih sokli su materijali koji se koriste za njihovu proizvodnju, način ugradnje i izdržljivost.

Veliki izbor sokli za savremene enterijere

U ponudi imamo veliki izbor sokli izrađenih od legure aluminijuma ili termoplastične smese u visini koja zadovoljava sve potrebe savremenih enterijera. Aluminijum je materijal koji je  trenutno široko rasprostranjena opcija zbog svoje tvrdoće i karakteristične površine, atraktivan i poželjne za moderne kuhinje. Polimeri plastike kao što je PVC su postali idealno rešenje, jer omogućavaju jeftinije podne lajsne, sa čistom završnom obradom, izdržjive i otporne na vlagu, insekte i gljivice.

Svaka sokla, nezavisno od obrade, ima instaliranu diskretnu diht gumu. Time se obezbeđuje što bolje prijajanje sokle za pod i na taj način sprečava prodiranje tečnosti, prašine i drugih materija.

Volpato  kuhinjske sokle – Pravi izbor za vrhunski izgled kuhinje

Svaka visina sokle ispraćena je i montažnim nogicama koje mogu parirati svim potrebama koje zahteva jedna kuhinja, kao i uglovima i završecima kako bi sve bilo u savršenoj celini.

Volpato skrivena fioka

U cilju maksimalne iskorišćenosti prostora ispod donjih kuhinjskih elemenata rešenje je Volpato skrivena fioka.

Volpato  kuhinjske sokle – Pravi izbor za vrhunski izgled kuhinje

Fioka za soklu je dizajnirana tako da se može montirati na bilo koju soklu minimalne visine 120mm i na ekonomičan i jednostavan način stvoriti dodatni prostor za odlaganje.

U našoj ponudi možete pronaći širok izbor sokli visokog kaviteta i vrhunskog dizajna.

Istražite ponudu i na jednostavan način poručite odgovarajuće okove za nameštaj online. Poručene okove možete očekivati na adresi u najkraćem roku!

Objavljeno: jul 2024.