Privlačnost savremenog dizajna

Žičane korpe i ostave SIGE

Funkcionalno korišćenje prostora i dobra organizacija su neke od ključnih karakteristika za uređenje malih kuhinja i stambenih jedinica. Omogućavaju laku i komfornu upotrebu. Dobro pozicioniranje elementa koji čine kuhinju, izbor okova, tehnike, izbor materijala i boja osnovni su parametri dobre kuhinje.

Projektovanje i izrada kuhinja po meri danas se ne može zamisliti bez dodataka uz pomoć kojih lako i jednostavno funkcionišemo čak i u malim kuhinjama. Dodaci nam pomažu da lakše skladištimo namirnice koje su nam svakodnevno potrebne i čine kuhinju lakom i jednostavnom za održavanje i čišćenje. Te dodatke predstavljaju klizni vertikalni-niski i visoki žičani elementi, klizne fioke ispod sudopere, oceđivači za sudove u elementima, klizne žičane korpe za smeće.

Iskoristite svaki kutak međuprostora sa žičanim korpama

U kuhinjama se često ne mogu izbeći mali međuprostori između elemenata. Međutim, i oni se isto mogu dobro iskoristiti. Žičane korpe idealne su za uske ormariće širine 15,20 ili 30 centimetara sa kojima se dobija dodatni prostor za spremanje začina, flaša ili daski za rezanje. Uprkos uskom dizajnu, element je toliko stabilan da se može napuniti i najtežim flašama. On takođe uveliko pojednostavljuje kuhinjske aktivnosti jer se nalazi u blizini radne površine i površine za kuvanje.

Privlačnost savremenog dizajna

 

Potreban je samo jedan pokret rukom da ulje i začini budi spremni za pripremu jela.

 

Sige rotirajući kuhinjski elementi

Efikasni okretni elementi nude izuzetnu funkcionalnost, raznovrsno skladištenje i vizuelnu privlačnost u kuhinji. Poboljšavaju iskorišćenost prostora i pružaju dovoljno mogućnosti za skladištenje. Okretni elementi fiksirani na stranicu stvaraju čist i organizovan izgled, a istovremeno služe kao skladište za razno kuhinjsko posuđe i pribor, što je ključno za male savremene kuhinje. Njihova sposobnost rotacije i dizajn pregrada poboljšavaju ukupnu estetiku, čineći ih prelepim dodatkom vašoj kuhinji.

Odaberite velike ormare

U današnjim stanovima najčešće nema mesta za ostavu. Ali, one se lako mogu zameniti sa velikim kuhinjskim ormarima za namirnice. Sige kuhinjske ostave osiguravaju veliki skladišni prostor sa izvlačnim policama u kojima su sve vaše namirnice i ostale sitnice na jednom mestu.

Privlačnost savremenog dizajna

Ovaj sistem omogućava dobru preglednost i pristupačnost smeštenim stvarima zbog potpunog izvlačenja kolona sa klizačima koji poseduju soft-close mehanizam za lagano otvaranje i tiho zatvaranje.

Privlačnost savremenog dizajna

Oslonite se na vertikalni prostor koristeći žičane police u kuhinjskim elementima, koje vam pružaju dodatni prostor za skladištenje.

Postignite savršenstvo sopstvene kuhinje tako što ćete prioritet staviti na organizaciju i red. Ugradni kuhinjski elementi, poput žičanih elementa i polica, fioka i ormana, mogu se osmisliti na način gde će svaki kutak prostora biti iskorišćen. Kombinacija otvorenih polica i zatvorenih elemenata u gornjim kuhinjskim elementima ili dnevnim sobama omogućava vam da istaknete dekorativne predmete. U kuhinjskim elementima-skrivene fioke čuvaju sve potrebne kuhinjske aparate, žičani elementi posuđe, namirnice, začine i ostale sitnice.

Istražite naš webshop i pronađite Sige žičane elemente i ostave. Uz malo kreativnosti i strateškog izbora dizajna, svoju malu kuhinju pretvoriti u prijatno i prostrano utočište.

Žičani elementi – cene i prodaja

Kada birate pločaste materijale pomoću kojih ćete opremiti enterijer, nipošto ne propustite da napravite što bolji izbor okova, a među njima – i žičanih elemenata iz našeg asortimana. Ovako ćete kompletirati elemente i biti potpuno sigurni u njihovu postojanost i kvalitet. Svi proizvodi iz našeg asortimana dolaze sa potpisom renomiranih brendova.

Žičane elemente možete da nabavite online ili posetite Pinoles salon na adresi Južni bulevar 2 radi konsultacija sa našim stručnim timom. Pomoći ćemo vam da napravite najbolji izbor skladno vašim afinitetima i potrebama. Zajedno ćemo osmisliti elemente za vaš enterijer koji će biti lepi, funkcionalni i dugovečni.

Uz obezbeđen parking, rampu za invalide i slobodan ulaz za vaše ljubimce, odabir i razgledanje okova i žičanih elemenata postaju pravo zadovoljstvo

Objavljeno: avgust 2023.