ORGANOID LATICE VINOVE LOZE 1360 MM

Šifra artikla4700006
Širina1360
Debljina0,2
Cena po jedinici mere19.249,00 RSD/M2
Prodajna jedinica mereM (1.36 M2)

LATICE VINOVE LOZE ORGANOID 1360 MM

19.249,00 RSD/M2

Pošaljite upit za ORGANOID LATICE VINOVE LOZE 1360 MM

  Upoznajte ORGANOID LATICE VINOVE LOZE 1360 MM

  ORGANOID LATICE VINOVE LOZE 1360 MM

  Jesenje lišće vinove loze

  Vino je još od antičkih vremena igralo važnu kulturnu i društvenu ulogu u južnom delu Evrope. Iseckano lišće, svojim jesenjim crvenim nijansama omogućava savršenu površinu za gastronome i vinare. Listovi na površini, zadražavaju svoju prirodnu nijansu crvene i ne sadrže veštačke boje.

  Površina se nanosi na lanenu podlogu, koja je napravljena od prirodnih komponenti. Ovaj fleksibilno ekološki materijal je pogodan za široku primenu u dizajnu enterijera. Za šareni, jesenji izgled, ova površina kombinuje isečene listove vinove loze sa lanenom podlogom. Žive crvene nijanse unose nežnu, svežu boju u enterijer.

  ORGANOID LAVANDA 1360 MM

  Lanena podloga reguliše temperaturu, buku i vlagu, podržavajuči zdravu klimu u zatvorenim prostorima. Uz svojstvo regulacije temperature, lanena podloga je dokazano pogodna i za sve one koji su alergični.

  Intenzitet mirisa u velikoj meri zavisi od temperature, vlažnosti i brzine protoka vazduha na mestu upotrebe, kao i od vašeg ličnog čula mirisa (efekat navikavanja). Vremenom se intenzitet ovog mirisa kontinuirano smanjuje. Kod jako mirisnih površina, mora se imati na umu da se intenzitet mirisa može smanjiti dodatnim zaptivanjem ili lakovanjem površine.

  Površina se može nanositi na vertikalne i horizontalne podloge, s tim što je važno upamtiti da je horizontalno naneše površine poželjno obložiti lakom, radi dodantne zaštite.