Organoid šarene latice 1360 mm

Šifra artikla4700003
Širina1360
Debljina0,2
Cena po jedinici mere27.519,00 RSD/M2
Prodajna jedinica mereM (1.36 M2)

ŠARENE LATICE ORGANOID 1360 MM

27.519,00 RSD/M2

Pošaljite upit za Organoid šarene latice 1360 mm

  Upoznajte Organoid šarene latice 1360 mm

  ORGANOID ŠARENE LATICE 1360 MM

  Mirišljavo alpsko seno sa šarenim laticama.

  Alpsko seno dolazi direktno sa planinskih livada Tirola. Zajedno sa šarenim cvetnim laticama belih rada, ruža, različka, vreska, lavande i suncokreta, alpsko seno se pažljivo seje, a potom i izrađuje u izuzetne prirodne površine. Ceo proces je pod strogom kontrolom kvaliteta.

  Površina se nanosi na fleksibilnu lanenu podlogu, koja je napravljena od prirodnih komponenti.

  Prozračna lanena podloga je je deo dizajna, koja je posebno pogodna za primene na velike površine u enterijeru. Prirodni miris svežeg sena pozitivno utiče na atmosferu i zajedno sa šarenim laticama cveća, priziva pozitivne emocije, dok pažljivo postavljene latice cveća stvaraju bogatu, šarenu površinu.

  ORGANOID LAVANDA 1360 MM

  Lanena podloga reguliše temperaturu, buku i vlagu, podržavajuči zdravu klimu u zatvorenim prostorima. Uz svojstvo regulacije temperature, lanena podloga je dokazano pogodna i za sve one koji su alergični.

  Intenzitet mirisa u velikoj meri zavisi od temperature, vlažnosti i brzine protoka vazduha na mestu upotrebe, kao i od vašeg ličnog čula mirisa (efekat navikavanja). Vremenom se intenzitet ovog mirisa kontinuirano smanjuje. Kod jako mirisnih površina, mora se imati na umu da se intenzitet mirisa može smanjiti dodatnim zaptivanjem ili lakovanjem površine.

  Površina se može nanositi na vertikalne i horizontalne podloge, s tim što je važno upamtiti da je horizontalno naneše površine poželjno obložiti lakom, radi dodantne zaštite.