Arkopa

{caption}

Kompanija Arkopa osnovana je u Kayseri industrijskoj zoni u Turskoj i ona radi kao dobavljač za industriju nameštaja i komponenti u nameštajstvu koji su u skladu sa ISO 9001-2015 standardom kvaliteta.

Vaš idejni partner, njihov je moto, koji potkrepljuju stvaranjem različitih rešenja kroz kontinuirano istraživanje i razvoj standarda. Ponuda proizvoda koji su ciljano razvijani za serijski nameštaj i nameštaj po meri obuhvata MDF ploče, oplemenjenu ivericu, šper ploče, puno drvo obloženoi dekorativnim materijalima kao su PVC laminat, furnir i finiš folija.

Njihov asortiman proizvoda sastoji se od velike ponude standardnih ili posebnih delova nameštaja kao što su profili, postforming paneli, frontovi, fioke, ukrasni ramovi, podne i zidne lajsne i zidni paneli.

Arkopa nastavlja da raste i povećava produktivnost učestvujući na opremanjeu objekata svetske klase i stvara sve bolje rezultate novim konceptima u industriji nameštajstva. Neki od proizvoda koji su su se najviše istakli i koji su zaslužni za rast i razvoj kompanije su Ultra visoki sjaj, profili i podne lajsne.
 

Pinoles i Arkopa od samog početka saradnje ostvaruju ciljeve i prave odlične rezultate.

Više o našem partneru pogledajte na sajtu  https://www.arkopa.com.tr/en/